O-STA

Družba Catheon Gaming za izvršnega direktorja imenovala nekdanjega vodjo Activision Blizzard APAC

  • William Wu in Mark Aubrey bosta v družbi Catheon Gaming opravljala funkcijo izvršnih direktorjev.

  • Mark Aubrey ima več kot 19 let izkušenj v industriji videoiger, pri čemer je bil uspešen na področju razvoja in izvajanja globalnih strategij za ustvarjanje izjemno uspešnih podjetij.

  • Mark Aubrey in William Wu bosta združila svoje strokovno znanje in izkušnje ter povzdignila podjetje Catheon Gaming v vodilno tehnološko platformo veriženja blokov za razvijalce videoiger.

HONG KONG IN SYDNEY-- (BUSINESS WIRE)--Catheon Gaming ("družba" ali "podjetje" v nadaljevanju), najhitreje rastoče integrirano podjetje za videoigre in zabavo, ki se ukvarja s tehnologijo veriženja blokov, je danes objavilo, da bo Mark Aubrey z 11. julijem 2022 imenovan za novega soizvršnega direktorja podjetja. Aubrey bo skupaj z Williamom Wujem, ustanoviteljem in izvršnim direktorjem, sodeloval pri razvoju podjetja v hitro rastoči industriji videoiger po principu veriženja blokov. Catheon Gaming sodeluje z vodilnimi razvijalci iger in imetniki intelektualne lastnine, da bi razvil in na trgu ponudil najkvalitetnejše igre na podlagi veriženja blokov ter jih predstavil najširšemu možnemu občinstvu.


To sporočilo za javnost vsebuje multimedijske vsebine. Celotno sporočilo je na voljo na: https://www.businesswire.com/news/home/20220622005994/en/


Pred svojo novo funkcijo v družbi Catheon Gaming je Aubrey opravljal funkcijo izvršnega direktorja in vodje oddelka za azijsko-pacifiško regijo (APAC) pri družbi Activision Blizzard, vodilnem razvijalcu iger in ponudniku razvedrilne programske opreme, znanem po tem, da ustvarja ene najbolj priznanih videoiger v industriji, vključno z igrami Call of Duty in World of Warcraft. Mark Aubrey ima več kot 19 let izkušenj v zabavni in igralni industriji v regiji APAC.


V podjetju Activision Blizzard je bil Aubrey odgovoren za vodenje vseh nivojev komercialnih in tržnih dejavnosti in ekip Activision Publishing in Blizzard Entertainment v Avstraliji, na Novi Zelandiji, na Japonskem, v Južni Koreji, Indiji in na širšem področju Azije. Vodil je velike ekipe zaposlenih v štirih regionalnih pisarnah in bil v celoti odgovoren za poslovne izide v regiji APAC, najpomembnejši regiji Web3 na svetu z največjim prihodkom od videoiger in največjim številom uporabnikov Web3.


Preden je začel delati za Activision Blizzard, je Aubrey dolgo delal v družbi Warner Bros. Entertainment kot direktor marketinga skupine, kjer je skrbel za usklajeno delovanje in komercialne priložnosti v družbah (Home Entertainment, Theatrical, Television, HBO, Games, Consumer Products in Digital Distribution). Aubrey je diplomiral iz poslovnih ved in trženja na Univerzi v Newcastlu.


"Izredno vesel sem, da je bil Mark Aubrey imenovan za izvršnega direktorja družbe Catheon Gaming in veselim se sodelovanja z Markom pri razvoju družbe Catheon Gaming v naslednjo vznemirljivo fazo rasti," je dejal William Wu, ustanovitelj in izvršni direktor družbe Catheon Gaming. "Mark prinaša bogato strokovno znanje in vrhunske izkušnje na področju videoiger, saj je vodil zelo pomemben oddelek APAC najuspešnejšega razvijalca in založnika videoiger na svetu."


William Wu je septembra 2021 najprej ustanovil podjetje SolChicks in nato še podjetje Catheon Gaming ter v devetih mesecih izdal 20 novih videoiger. Z imenovanjem Aubreyja se bo Wu osredotočil na dolgoročno vizijo in strategijo podjetja, obenem pa bo še naprej v celoti vključen v delovanje družb Catheon in SolChicks.


O podjetju Catheon Gaming

Catheon Gaming je globalno najhitreje rastoče integrirano podjetje za videoigre in zabavo, ki se ukvarja s tehnologijo veriženja blokov in je do 10. junija 2022 izdalo več kot 20 iger. Vodilna franšiza podjetja SolChicks je na trg vstopila po uspešnem zbiranju sredstev pri različnih vlagateljih tveganega kapitala, institucijah in zagonskih partnerjih. Podjetje združuje tehnično, igralno in marketinško strokovno znanje ter je tesno povezano z industrijo veriženja blokov. Strategija podjetja je ustvarjanje partnerstev z vodilnimi razvijalci iger in imetniki intelektualne lastnine, da bi razvili in na trgu ponudili najkvalitetnejše igre na podlagi veriženja blokov ter jih predstavili najširšemu možnemu občinstvu.


Za več informacij obiščite https://www.businesswire.com/news/home/20220622005994/en/.


Oglejte si izvirno različico na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220622005994/en/


Kontakti:


Za novinarska vprašanja se obrnite na:

media@catheongaming.com


Vir: Catheon Gaming


Multimedija:

Družba Catheon Gaming je za izvršnega direktorja imenovala Marka Aubreyja, nekdanjega vodjo Activision Blizzard APAC. (Foto: Business Wire)


Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.