O-STA

Na petkov koncert Mi2 na Stari grad Celje z brezplačnim avtobusnim prevozom

V petek, 8. julija, ob 20. uri bo na Starem gradu Celje drugi veliki koncert v sklopu Poletja v Celju 2022. Za rockerski večer bo poskrbela legendarna skupina Mi2. Cesta na grad bo zaradi koncerta zaprta od 18. ure dalje, organizator Zavod za kulturne prireditve in turizem Celeia Celje pa je v ta namen organiziral brezplačne avtobusne prevoze za obiskovalce dogodka.

Stari grad Celje bo za obiskovalce odprt do 18. ure, zadnji vstop na grad je ob 17.30.

Vstopna točka v Celju bo postajališče pri Železniški postaji Celje v smeri Mariborske ceste, vstopna točka na gradu pa na grajskem parkirišču.

Avtobusi na grad bodo vozili ob 18.45, 19.00 in 19.15, z gradu pa ob 22.00 in vse do razvoza obiskovalcev. Zaporo ceste bodo urejali reditelji na zaporah.

Prevoz po Cesti na grad po 18. uri na dan koncerta bo možen za stanovalce z dovolilnicami, katere so prejeli po pošti. Za obiskovalce gostišča Kmetec je dovoz neoviran in se bodo o tem dogovarjali z redarji na zaporah.

Koncert je skorajda že razprodan, nekaj vstopnic je na voljo še v Turistično informativnem centru Celje na Glavnem trgu 17, ki je odprt od torka do petka med 10. in 16. uro, in preko Eventima.

Legendarni Mi2 za koncert na Starem gradu Celje obljubljajo pravi rockerski večer, ki bo obiskovalce dvignil na noge. Vsem znana glasbena zasedba je sprva delovala kot duet, ki se je kasneje okarakteriziral v rokersko skupino Mi2. Do danes so Mi2 nanizali 8 samostojnih albumov, odigrali več kot 500 koncertov, posneli več videospotov in nanizali kup uspešnic, ki jih poznajo mlajši in starejši poslušalci. Ena najbolj priljubljenih slovenskih rockovskih zasedb bo na Starem gradu Celje z vami prepevala v hitih Čista jeba, Pojdi z menoj v toplice, Čakal sn te ko kreten in še marsikaterem drugem.

Zavod za kulturne prireditve in turizem Celeia Celje ■ Krekov trg 3 ■ SI-3000 Celje

t +386 (0)3 42 87 930 ■ e zavod.celeia@celje.si