O-STA

Kyocera imenovana za glavnega igralca v raziskavi IDC MarketScape

Slika: Kyocera Document Solutions Europe

Priznanje je prejela na področju upravljanih tiskalniških storitev v oblaku (MPS) in tiskanja v razpršenem delovnem okolju.

Ljubljana, 6. 7. 2022 - Japonska korporacija Kyocera Document Solutions Inc. (predsednik: Hironori Ando) je objavila, da je bila prepoznana kot "glavni igralec" v dveh poročilih IDC MarketScape - IDC MarketScape: Worldwide Cloud MPS Hardcopy 2022 Vendor Assessment in IDC MarketScape: Worldwide Print in the Distributed Workforce 2022.

Ocene temeljijo na metodologiji IDC MarketScape za ocenjevanje izdelkov in storitev prodajalcev na ustreznih področjih ter analiziranje zmogljivosti vsakega prodajalca za izpolnjevanje spreminjajočih se potreb strank zlasti v zadnjem času vse bolj decentraliziranem delovnem okolju. "Worldwide Cloud MPS Hardcopy 2022 Vendor Assessment*1" se osredotoča na pogodbene storitve tiskanja v oblaku, kot je MPS za upravljanje naprav za tiskanje v podjetju, "Worldwide Print in the Distributed Workforce 2022 Vendor Assessment*2" pa ocenjuje izdelke in storitve, ki podpirajo delovne tokove dokumentov in nalog tiskanja v podjetjih, kjer zaposleni delajo tako v pisarnah kot tudi od doma ali na poti.

Poleg zagotavljanja tiskalnikov in večfunkcijskih naprav z izjemno okoljsko in gospodarsko učinkovitostjo ter različne programske opreme, ki povečuje varnost ali omogoča operativno integracijo, kot sta zajem in upravljanje dokumentov, Kyocera krepi rešitve ECM/CSP, ki omogočajo celovit nadzor in uporabo informacij v celotnem podjetju. Na podlagi te široke palete rešitev je bila Kyocera prepoznana kot znamka, ki zagotavlja najboljše storitve za spreminjajoče se potrebe strank, vključno z decentralizirano distribucijo nalog tiskanja v hibridnem delovnem okolju.

Zaradi sprememb v delovnih okoljih, ki iz tradicionalnih pisarn postajajo vse bolj razpršena, bo Kyocera še naprej zagotavljala strojno opremo, rešitve in storitve, ki bodo uporabnikom pomagale izboljšati produktivnost in se soočiti z vsemi izzivi.

*1 IDC MarketScape: Worldwide Cloud MPS Hardcopy 2022 Vendor Assessment, doc #US #US47337721, January 2022

*2 IDC MarketScape: Worldwide Print in the Distributed Workforce 2022 Vendor Assessment, doc #US48596221, January 2022

#

O IDC Marketscape

IDC MarketScape model analize prodajalcev je zasnovan tako, da zagotavlja pregled konkurenčne sposobnosti dobaviteljev IKT (informacijske in komunikacijske tehnologije) na izbranem trgu. Raziskovalna metodologija uporablja strogo metodologijo točkovanja, ki temelji na kvalitativnih in kvantitativnih merilih, kar ima za posledico eno samo grafično ilustracijo položaja vsakega prodajalca na tem trgu. IDC MarketScape zagotavlja jasen okvir, v katerem je mogoče smiselno primerjati ponudbe izdelkov in storitev, zmogljivosti in strategije ter trenutne in prihodnje dejavnike tržnega uspeha ponudnikov IT in telekomunikacij. Ogrodje kupcem tehnologije nudi tudi 360-stopinjsko oceno prednosti in slabosti trenutnih in bodočih prodajalcev.

O podjetju Kyocera Document Solutions Europe B.V.

Kyocera Document Solutions Europe B.V. je skupina podjetij v lasti Kyocera Document Solutions Inc., vodilnega ponudnika rešitev za upravljanje z dokumenti s sedežem v Osaki na Japonskem. Portfelj družbe vključuje zanesljive in okolju prijazne večopravilne naprave in tiskalnike ter poslovne aplikacije in svetovalne storitve, ki strankam omogočajo optimizacijo in upravljanje delovnega toka dokumentov ter izboljšanje učinkovitosti. S strokovnim znanjem in kulturo sočutnega partnerstva, je cilj podjetja pomagati organizacijam izkoristiti znanje, ki spodbuja razvoj in prinaša spremembe.

Kyocera Document Solutions Inc. je ena od ključnih družb, ki sestavljajo korporacijo Kyocera Corporation, vodilnega dobavitelja polprevodniških paketov, industrijskih in avtomobilskih komponent, elektronskih naprav, sistemov za proizvodnjo sončne energije in mobilnih telefonov. V poslovnem letu, ki se je končalo 31. marca 2021, je konsolidirana neto prodaja podjetja Kyocera znašala 1,5 bilijona jenov (približno 13,8 milijarde USD). Kyocera je na Forbesovi lestvici največjih javnih podjetij na svetovnem trgu "Global 2000" uvrščena na 603 mesto in je uvrščena na seznam časnika Wall Street Journal "The World's 100 Most Sustainably Managed Companies. Več informacij je na voljo na spletni strani www.kyoceradocumentsolutions.si.

O podjetju Xenon forte

Xenon forte je podjetje z več kot 30-letno tradicijo. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja razvoj in prodaja rešitev za upravljanje z dokumenti, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera. Podjetje sodeluje s korporacijo Kyocera že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner.

Kontakt

Tomaž Zajc, vodja marketinga

Xenon forte d.o.o.

Letališka cesta 29, Ljubljana

Tel: (01) 5484 812

E-pošta: tomaz@xenon-forte.si

Xenon forte d.o.o.

Letališka cesta 29, Ljubljana

Kontakt

Tomaž Zajc, vodja marketinga

Tel: (01) 5484 812

E-pošta: tomaz@xenon-forte.si