O-STA

Novi Synology DiskStation DS1522+ za vsestransko upravljanje podatkov

Ljubljana, 8. 7. 2022 − Synology je predstavil Synology DiskStation DS1522+ s petimi režami za vgradnjo diskov. Novi strežnik NAS predstavlja najnovejšo kompaktno rešitev v seriji Plus večnamenskih pomnilniških naprav, ki uporabnikom pomagajo profesionalno in varno zaščititi svoje podatke, IT infrastrukturo in tudi fizične prostore.

"DS1522+ je vsestranska rešitev, primerna za širok spekter uporabe in okolij," je povedala Peggy Weng, produktna vodja pri Synology Inc. "Nova možnost 10GbE nadgradnje in razširitve z 10 dodatnimi diski naredi DS1522+ stroškovno učinkovito rešitev, ki zlahka raste s katero koli delovno skupino."

Kompaktna rešitev, neskončne možnosti

V manjših postavitvah se DS1522+ dobro vključuje v sistem kot primarna rešitev za shranjevanje, pri večjih namestitvah, kjer je več lokacij, pa lahko nastopa kot vrhunska rešitev za centralni strežnik. Poganja ga DiskStation Manager (DSM) 7.1, ki ponuja kakovostne zmožnosti upravljanja podatkov, celovito skupno rabo datotek, skupinsko delo in možnosti videonadzora.

DS1522+ je mogoče razširiti do 15 ležišč za diske z dvema razširitvenima enotama DX517. Zato lahko zanesljivo hrani ogromne količine podatkov, hkrati pa zavzame minimalno prostora na delovni mizi ali na policah. Nova reža za omrežno nadgradnjo omogoča nadgradnjo na 10GbE, medtem ko je mogoče uporabiti dve vgrajeni reži M.2 2280 NVMe za občutno pospešitev zmogljivosti shranjevanja.

Več kot le datotečni strežnik

Sistem za shranjevanje Synology je mogoče preprosto konfigurirati tako, da postane zasebni oblak za več platform, medtem ko vam še vedno zagotavlja popoln nadzor nad vašimi podatki. Synology Drive omogoča intuitivno upravljanje datotek in sinhronizacijo med platformami, kot so Windows, macOS, Android in iOS, kar zagotavlja, da so vaši podatki dostopni ne glede na to, kje ste.

Synology Photos omogoča ljubiteljskim fotografom, ki želijo upravljati svojo rastočo zbirko, da hitro presnamejo in varnostno kopirajo medije iz svojih telefonov, razvrstijo in organizirajo slike ter omogočijo preprost način za skupno rabo z zanesljivim nadzorom dovoljenj.

Kliknite za več informacij o upravljanju z datotekami.

Ohranite tekoče poslovanje podjetja

Varovanje in varnostno kopiranje naprav, e-pošte in kritičnih podatkov je zaradi nenehnih in nastajajočih groženj kibernetski varnosti bolj potrebno kot kdaj koli prej. DS1522+ vključuje varnostno kopiranje podatkov, posnetke stanj in avtomatizacijo replikacije podatkov, ki zagotavljajo, da se shranjene datoteke in podatki, če tako nastavimo, samodejno varnostno kopirajo v druge naprave in storitve v oblaku.

Synologyjeva zbirka Active Backup Suite omogoča varno in preprosto varnostno kopiranje IT infrastrukture, kot so sistemi Windows, Hyper-V/VMware VM in računi Microsoft 365/Google Workspace, na DS1522+ in preprosto obnovitev, ko je to potrebno.

Kliknite za več informacij o zaščiti podatkov.

Kompakten nadzorni in aplikacijski strežnik

DS1522+ deluje tudi kot popoln sistem za upravljanje videa, ki zagotavlja popoln lokalni nadzor nad podatki. Synology's Surveillance Station je zmogljiv VMS, zasnovan za podjetja, ki varuje že več kot 500.000 spletnih mest. Prilagodljiva podpora ONVIF in več kot 8.300 potrjeno združljivih kamer IP olajšata uvedbo rešitve za nadzor, ki je preprosta in enostavno prilagojena zahtevam vsake lokacije.

Surveillance Station omogoča enostavno nastavitev in upravljanje do 40 kamer na DS1522+ s sodobnim in prilagodljivim vmesnikom. Za večja okolja ali okolja z več stavbami dodajte tlorise in prekrijte Google Zemljevide ali OpenStreetMap za maksimalno prepoznavanje situacije. Ohranite pomembne posnetke in povečajte odpornost s podporo za varnostne snemalne strežnike, upravljanje več naprav (centralni sistem upravljanja) in celo podporo za pošiljanje kodiranih podatkov od vira do končne destinacije in sočasno dvojno snemanje v C2 Surveillance oblak.

Kliknite za vač informacij o Surveillance Station.

Dosegljivost

Synology DS1522+ je že na voljo pri vašem prodajalcu naprav Synology.

##

O podjetju Synology Inc.

Synology je predan izkoriščanju prednosti, ki jih ponuja razvoj sodobnih tehnologij in tako odločen omogočiti podjetjem in domačim uporabnikom zanesljiv in dostopen način za centralizacijo hrambe podatkov, poenostavljenega varnostnega kopiranja podatkov, pošiljanja in sinhronizacije datotek preko različnih platform in nemotenega dostopa do podatkov. Cilj podjetja Synology je zagotavljanje izdelkov z naprednimi lastnostmi in najboljšimi storitvami za uporabnike v svojem razredu.

O podjetju Xenon forte d.o.o.

Podjetje Xenon forte sodeluje s podjetjem Synology že od leta 2009 ter skrbi za distribucijo, promocijo in tehnično podporo Synology NAS strežnikov v Sloveniji. Poleg tega pa je Xenon forte dolgoletni partner podjetja Kyocera Document Solutions, ki je proizvajalec tiskalniških naprav in ponudnik rešitev za upravljanje z dokumenti. Xenon forte s Kyocero sodeluje že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Synology in Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij.

Kontakt:

Tomaž Zajc, vodja marketinga

Tel: (01) 5484 812

E-pošta: tomaz@xenon-forte.si

Xenon forte d.o.o.

Letališka cesta 29, Ljubljana

Kontakt:

Tomaž Zajc, vodja marketinga

Tel: (01) 5484 812

E-pošta: tomaz@xenon-forte.si

Xenon forte d.o.o.

Letališka cesta 29, Ljubljana