O-STA

MyQ je predstavil vgrajeni terminal s polnimi funkcijami za tiskalnike Epson

Sporočilo za javnost!

MyQ, neodvisni prodajalec programske opreme, je družini rešitev MyQ X dodal vgrajeni terminal s polnimi funkcijami za tiskalnike in multifunkcijske naprave Epson.

Ljubljana, 15. 7. 2022 - Nova združljivost aplikacije MyQ Embedded z napravami Epson, ki podpirajo Epson Open Platform (EOP), vključuje najnovejše funkcije, kot so napredno skeniranje, preproste funkcije, popolna personalizacija in varna mobilna avtentikacija.

MyQ X povečuje konkurenčnost naprav Epson

MyQ X, lanski nagrajenec BLI z nazivom "Izbor 2021 na področju programske opreme", je ena izmed vodilnih rešitev za upravljanje tiskanja na trgu, ki podpira široko paleto prodajalcev večfunkcijskih tiskalnikov. Z združljivostjo z rešitvijo z MyQ je Epson postal del velike družine različnih proizvajalcev. Poleg tega edinstvene funkcije v MyQ uporabnikom Epsona omogočajo učinkovitejšo uporabo svojih naprav.

Glavne prednosti združljivosti z MyQ X

Okoljska ozaveščenost - Epson je predan razvoju trajnostnih izdelkov, ki skrbijo za okolje od zasnove do končnega izdelka. Njihove naprave, ki ne potrebujejo gretja in ne proizvajajo ozona ter se ponašajo z najmanjšo količino odpadkov, predstavljajo pomemben korak k dolgoročni trajnosti. Tu se Epsonova pot sreča z MyQjem. Funkcionalnosti v MyQ X so zasnovane za zmanjšanje okoljskega odtisa obdelave dokumentov. Po zaslugi posebnih uporabniških politik oziroma funkcij okoljske ozaveščenosti, se potrošni material ne uporablja po nepotrebnem.

Napredno skeniranje - MyQ X je opremljen z naprednimi delovnimi tokovi skeniranja, ki jih je mogoče integrirati v poslovne procese uporabnikov. Prilagodljiv gumb Easy Scan omogoča uporabnikom, da z enim klikom pošljejo skenirane datoteke v določen e-poštni predal, shrambo v oblaku ali mapo in datoteki dodajo dodatne parametre, kot so metapodatki. Optično prebrane dokumente je mogoče nadalje obdelati z mehanizmom za optično branje (OCR) in jih shraniti v formatu PDF, po katerem je mogoče iskati, ali jih obdelati z zunanjo aplikacijo OCR.

Varnost - Varnost uporabnikov je ena glavnih prednostnih nalog rešitev MyQ. MyQ X lahko zaklene nadzorno ploščo večfunkcijske naprave Epson z dvofaktorsko avtentikacijo, ki lahko vključuje prijavo z osebno izkaznico, geslom ali kodo PIN in dostopom do kode QR prek mobilne aplikacije MyQ X. Uporabniki tako varno poberejo svoje dokumente s tiskalnika. MyQ tudi varuje obdelane dokumente z vodnimi žigi ali varnimi opombami.

Hitra namestitev - Namestitev in nastavitve MyQ X v celotni floti tiskalnikov lahko izvedete na daljavo v nekaj korakih. Sistem poišče nove naprave v omrežju in jih samodejno poveže. Nato lahko IT skrbniki nastavijo naprave v skladu s pravilniki svoje organizacije.

Računovodstvo in poročanje - MyQ X ponuja podroben pregled nad delom uporabnikov z dokumenti, ki je namenjen nadzoru nad stroški tiskanja. Pregleden način obračunavanja, ki je lahko organiziran glede na stroškovne centre ali skupine, kvote in kredite, posamezne projekte in napredne možnosti poročanja, omogoča, da organizacije prilagodijo rešitev svojim posebnim računovodskim zahtevam.

Personalizacija - MyQ X Embedded Terminal je mogoče prilagoditi potrebam vsakega uporabnika ali oddelka in tako pospešiti obdelavo dokumentov z uporabo posebnega gumba, ki omogoča tiskanje/skeniranje z enim klikom. Organizacije lahko prilagodijo videz nadzornih plošč svojih večfunkcijskih naprav tako, da ustrezajo vizualni podobi njihovega podjetja.

Mobilnost in dostopnost - MyQ je opremljen z mobilnim odjemalcem MyQ X Mobile Client za mobilno tiskanje v pisarni ali zunaj nje ter varno avtentikacijo brez dotika na napravah za tiskanje, ki ne zahteva opremljenosti s čitalniki kartic. Spletni uporabniški vmesnik MyQ X ima tudi certifikat WCAG 2.1 AA, kar zagotavlja spletno dostopnost za uporabnike s specifičnimi potrebami in ga je mogoče vključiti v projekte, ki zahtevajo tovrstno optimizacijo.

MyQ in Epson

Dolgoročna trajnost je pomemben del poslanstva MyQ. Zato se je MyQ odločil za sodelovanje z Epsonom, ki slovi po svojem izrazitem okoljskem pristopu. Poleg tega Epsonova izboljšana združljivost z rešitvijo za tiskanje, ki je združljiva z več ponudniki, omogoča popolno ujemanje za velike namestitve z več različnimi blagovnimi znamkami.

#

O MyQ

MyQ je rešitev za upravljanje s tiskanjem v podjetjih, ki poenostavlja in omogoča varno upravljanje tiskanja dokumentov in je, vključno z logotipi, registrirana blagovna znamka češkega podjetja MyQ spol.s.r.o.

O podjetju Xenon forte

Podjetje Xenon forte je direktni partner podjetja MyQ spol.s.r.o.. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo rešitve za upravljanje s tiskanjem MyQ v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je distribucija in prodaja izdelkov informacijske in komunikacijske tehnologije ter storitev na tem področju. Glavni program je distribucija in prodaja tiskalnikov, večopravilnih naprav in storitev upravljanja z dokumenti japonske korporacije Kyocera. Poleg tega pa ponuja tudi proizvode nekaterih drugih uveljavljenih blagovnih znamk, med njimi so strežniki NAS tajvanskega podjetja Synology, izdelki vodilnega ponudnika in proizvajalca štampiljk TRODAT, jekleni noži japonskega proizvajalca KAI in program profesionalnih in knjižnih skenerjev proizvajalcev Plustek ter CZUR.

Kontakt

Tomaž Zajc, vodja marketinga

Xenon forte d.o.o.

Letališka cesta 29, Ljubljana

Tel: (01) 5484 812

E-pošta: tomaz@xenon-forte.si