O-STA

ExpensiCon, edini svetovni festival računovodstva in finančne tehnologije, ki ga gosti Expensify, se leta 2023 vrača v Italijo

Na dogodku, ki je namenjen samo povabljenim in kjer so plačani vsi stroški, se bo v kraju Borgo Egnazia v Apuliji zbralo 100 najboljših računovodskih podjetij in strokovnjakov s področja finančne tehnologije z vsega sveta, da bi začeli ustvarjati skupnost, ki bo spreminjala panogo

PORTLAND, Ore.--(BUSINESS WIRE)-- Expensify, Inc. (Nasdaq: EXFY), plačilna superaplikacija, ki posameznikom in podjetjem po vsem svetu pomaga poenostaviti upravljanje denarja, vključno z upravljanjem stroškov, kartic podjetij in računov, je danes napovedala vrnitev konference ExpensiCon od 18. do 22. maja 2023 v Apuliji v Italiji. Ekskluzivna skupina vrhunskih računovodij in titanov na področju finančne tehnologije je povabljena na italijansko podeželje na pet dni gradnje skupnosti, oblikovanja vodilnih idej, mreženja, okroglih miz in dogodkov presenečenja med oljčnimi nasadi. Na prejšnjih ExpensiConih na otokih Bora Bora in Maui so bili prisotni strokovnjaki iz podjetij PwC, Deloitte, BDO, CLA, Baker Tilly in EisnerAmper, udeleženci pa so lahko prisluhnili tudi pogovorom ob ognju s Travisom Kalanickom iz Uberja, Zachom Nelsonom iz podjetja NetSuite in Rodom Druryjem iz podjetja Xero.

Objava za medije vsebuje multimedijske vsebine. Celotno besedilo je na voljo na: https://www.businesswire.com/news/home/20220725005172/en/

"ExpensiCon je način, kako delimo naše geslo 'Živite bogato, zabavajte se in rešite svet' z našimi vrhunskimi partnerji in vodilnimi misleci v industriji, da bi tako gradili novo vrsto skupnosti, ki je lasersko usmerjena v prihodnost," pravi David Barrett, ustanovitelj in izvršni direktor podjetja Expensify. "In kje je boljše začeti kot na luksuznem oddihu s petimi zvezdicami, ki je daleč stran od motenj vsakdanjega življenja? To je popolno okolje za razvijanje produktivnih odnosov z najbolj briljantnimi umi in osredotočanje na reševanje najbolj perečih težav v panogi."

Dogodek bo vključeval kombinacijo slavnostnih govorcev, okroglih miz, pogovorov ob ognju, priložnosti za mreženje ena na ena, strateških seminarjev in VIP-dogodkov. Poleg tega bodo udeleženci in njihovi gostje spoznavali lepote Apulije na vodenih ekskurzijah po regiji, ki bodo namenjene vzpostavljanju odnosov in bodo vključevale izdelavo testenin, degustacijo vin, izlete z jahtami in drugo.

Clayton Oates, ustanovitelj podjetja QA Business in vodja njegovega oddelka za rešitve ter prejšnji udeleženec dogodka ExpensiCon, pravi: "Všeč mi je bilo, kako je Expensify pristopil k ExpensiConu, saj so zavrgli konvencionalno modrost glede dogodkov. Namesto da bi v dolgočasnem kongresnem centru pripravili obsežen, vsebinsko obložen dogodek, osredotočen na kratkoročni učinek, so se raje osredotočili na postavitev temeljev za sodelovanje znotraj in zunaj računovodske stroke. Expensify s svojim dolgoročnim pogledom, uravnoteženim programom in sposobnostjo ustvarjanja čarobnih doživetij na najbolj osupljivih lokacijah na svetu resnično prispeva k temu, da udeleženci od dogodka dobijo največ. ExpensiCon je dogodek, ki ga ne smete zamuditi."

Da bi si zagotovili povabilo, je več informacij na voljo na expensicon.com.

O podjetju Expensify

Expensify je plačilna superaplikacija, ki posameznikom in podjetjem po vsem svetu pomaga poenostaviti upravljanje denarja. Več kot 12 milijonov ljudi uporablja brezplačne funkcije Expensify, ki vključujejo kartice za podjetja, sledenje izdatkom, povračilo stroškov naslednji dan, izdajanje računov, plačevanje računov in rezervacijo potovanj v eni aplikaciji. Vse brezplačno. Ne glede na to, ali ste lastnik majhnega podjetja, vodite ekipo ali vodite poslovne knjige za svoje stranke, Expensify vam olajša delo, tako da imate več časa, da se osredotočite na tisto, kar je zares pomembno.

Izvirnik je na voljo na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220725005172/en/

Kontakti

James Dean, press@expensify.com


Vir: Expensify, Inc.

Multimedija

Video

ExpensiCon 2023: Apulija, Italija (Video: Business Wire)

Logotip

Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.