O-STA

Podjetje A.T. Kearney Executive Search objavilo imena novh članov uprave in odprtje novih podružnic v Moskvi in na Dunaju

LONDON--(BUSINESS WIRE)--7. marca, 2006-- Podjetje A.T. Kearney Executive Search je danes sporočilo, da je imenovalo izvršni odbor, ki bo poslej vodil na novo neodvisno podjetje. Z A.T. Kearney Executive Search so prav tako sporočili, da so odprli novi podružnici v Moskvi in na Dunaju. Podjetje A.T. Kearney Executive Search je januarja letos kupila investicijska skupina pod vodstvom Eda Kelleyja, mednarodnega strokovnjaka s področja iskanja vodilnih kadrov.

Izvršni odbor med drugim sestavljajo naslednji člani, zadolženi vsak za svoje področje:

Walt Ames: Severna Azija Beth Knight: Zahodna Evropa

Steve Fisher: Severna Amerika Paul Ray, Jr.: Latinska Amerika,

Richard Hutchinson: Finančni direktor specializirane aktivnosti, računovodstvo

Ed Kelley: Generalni direktor Georg Unger: Vzhodna Evropa

Ray Kelly: Južna Azija

Podjetje je imenovalo tudi strokovni svet, sestavljen iz 15 izvršnih delavcev z različnih področij znotraj podjetja, ki bodo svetovali izvršnemu odboru in odboru direktorjev. Po transakciji je A.T. Kearney Executive kupilo Management Solutions, vodilno moskovsko podjetje na področju iskanja vodilnih kadrov. Ključnega pomena pri vodenju nove moskovske podružnice sta strokovnjaka Maksim Kuvajev in Sergej Serdiuko ; dunajsko podružnico vodi Georg Unger. Podjetje tudi v prihodnosti načrtuje nakupe, ki bodo v skladu z njegovo strategijo rasti.

"Naša novo pridobljena neodvisnost, skupaj z izjemno upravo in k storitvam umerjeno partnersko kulturo, nam omogoča, da strankam ponudimo inovativne rešitve na področju vodenja," je povedal Kelley. "Naše podjetje bomo še naprej razvijali na način, ki bo omogočil nudenje učinkovitih alternativ k že obstoječim možnostim za iskanje vodilih kadrov. Omogočamo bolj oseben in bolj ciljno osredotočen pristop."

Kelley je mednarodno priznan kot eden vodilnih vizionarjev na področju panoge iskanja vodilnih kadrov. Izobraževal se je v ZDA in ima tako britansko kot ameriško državljanstvo. Kelley ima več kot 30 let izkušenj na področju svetovanja in iskanja vodilnih kadrov - 15 let je delal pri podjetju Korn/Ferry, v vlogi podpredsednika kot tudi vodje finančno storitvenih dejavnosti v Veliki Britaniji in Evropi. Me delovanjem pri podjetju Korn/Ferry so mu šle tudi zasluge za združitev podjetij Carre Orban & Partners/Paul Ray - takrat je šlo za največjo združitev v panogi iskanja vodilnih delavcev. Deloval je tudi kot partner Booz Allen Hamiltona, s katerim je sodeloval v Evropi, Afriki, Avstraliji, Aziji, Latinski Ameriki in Bližnjem Vzhodu.

Kelley je povedal, da je A.T. Kearney Executive v letu 2005 splošno uživalo zadovoljivo rast in da se pozitivni trend nadaljuje. "Dejstvo, da se je podjetje tako dobro odrezalo v letu 2005 je vredno posebne omembe, posebej če upoštevamo spremembe, ki jih je doživljalo. Verjamemo, da bo naša vizija oblikovati popolnoma integrirano in globalno alternativo k obstoječim modelom - skupaj z našo močno upravo - predstavljalo izjemno pridobitev za naše trenutno in bodoče stranke."

O podjetju A.T. Kearney Executive Search

A.T. Kearney Executive Search je specializirano za vrhunsko in zanesljivo iskanje vodilnih kadrov in članov uprav na raznih področij, kot so potrošniški proizvodi in maloprodaja, izobraževanje, neprofitne dejavnosti, finančne storitve, industrijski trgi, zdravstvena nega, tehnološke in poklicne storitve. Profil strank obsega vse od multinacionalk do srednje velikih podjetij in začetnikov.

SearchNet(TM), tehnologija podjetja A.T. Kearney Executive Search, velja za vodilno v panogi iskanja vodilnih kadrov. Omogoča učinkovito raziskovanje, ki pogosto precej skrajša iskalni postopek. A.T. Kearney Executive Search je bilo ustanovljeno leta 1945, velja za eno najdlje obstoječih tovrstnih podjetij na svetu in ima trenutno na svetu skupaj 25 podružnic.

Opozorilo urednikom: na voljo so fotografije in biografije članov izvršnega odbora, in sicer pri: Ann Morris ali Davidu Schulteju na Healy Communications in Chicago, 312/440-3900 ali amorris@healyco.com.

Healy Communications, Inc.

Ann Morris/David Schulte,

312-440-3900

amorris@healyco.com