O-STA

Telekom Slovenije se gasilkam in gasilcem zahvaljuje z donacijo 20.000 evrov in brezplačno uporabo dodatnih storitev

Ljubljana, 28. julija - Gasilke in gasilci iz vse Slovenije se že več kot 10 dni borijo s požarom na Krasu. Da bi se jim zahvalili za pomoč in požrtvovalnost, so v Telekomu Slovenije pristopili k vseslovenski akciji zbiranja sredstev za obnovo iztrošene in uničene opreme gasilskim društvom, ki sodelujejo pri gašenju požara, tako da so Gasilski zvezi Slovenije namenili donacijo v višini 20.000 evrov. Poleg tega v Telekomu Slovenije vsem slovenskim gasilkam in gasilcem v zahvalo podarjajo tudi dve ugodnosti, in sicer brezplačno uporabo dodatnih 500 GB prenosa podatkov v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije na mesec in brezplačno uporabo poljubne programske opcije v ponudbi televizije Telekoma Slovenije; oboje za eno leto. Obe ugodnosti sta na voljo tako poklicnim kot prostovoljnim gasilcem, ki ju uveljavijo tako, da se na prodajnih mestih Telekoma Slovenije v avgustu izkažejo kot člani Gasilske zveze Slovenije.

Gasilke in gasilci lahko brezplačno uporabo dodatnih 500 GB prenosa podatkov izkoristijo v vseh mobilnih paketih v ponudbi Telekoma Slovenije, hkrati pa jim podjetje podarja tudi enoletno naročnino na poljubno programsko opcijo v ponudbi svoje televizije. Obe ugodnosti si lahko od 1. do 31. avgusta 2022 vključijo obstoječi in novi naročniki, ki se kot člani Gasilske zveze Slovenije na prodajnih mestih Telekoma Slovenije identificirajo s člansko izkaznico ali z izpiskom članstva iz programa Vulkan Gasilske zveze Slovenije.

Člani društev oziroma sindikatov gasilcev in policistov ter njihovi ožji družinski člani lahko ob tem izkoristijo tudi popust na mesečno naročnino mobilnega paketa Telekoma Slovenije, in sicer v višini 30 % (novi naročniki) oziroma 20 % (obstoječi naročniki).

Telekom Slovenije omogoča tudi pomoč gasilcem prek SMS-donacij v višini 5 evrov; donirate lahko tako, da pošljete ključno besedo GASILEC5 na številko 1919.

V požaru so bile poškodovane tudi nekatere povezave predvsem v fiksnem omrežju, tako da so strokovnjaki Telekoma Slovenije vseskozi na terenu in na prizadetem območju skrbijo za nemoteno delovanje storitev z drugimi rešitvami. Tako so v Telekomu Slovenije povečali zmogljivost baznih postaj in zagotovili dodatno električno napajanje z lastnimi agregati. Na ta način je zagotovljena nemotena komunikacija tako prebivalcem kot vsem, ki sodelujejo pri vodenju in izvajanju gašenja. Trenutno na posameznih lokacijah, kjer je varno, že poteka tudi urgentna sanacija omrežja.

Več o ugodnostih za gasilce na: http://ts.si/ugodnost-gasilci

Naročila in informacije glede ponudbe: 080 800, info@telekom.si