O-STA

Telekom Slovenije v programsko shemo dodaja Arena Sport 1 Premium, ki prinaša prenose angleške nogometne Premier League

Ljubljana, 3. avgusta - Telekom Slovenije bo v petek, 5. avgusta, z novim TV-programom Arena Sport 1 Premium še obogatil nabor športnih vsebin, ki jih lahko spremljajo njegovi naročniki televizije. Nov TV-program bo naslednjih pet sezon namenjen prenosu nogometnih tekem angleške lige Premier League, poleg tega pa lahko ljubitelji nogometa pri Telekomu Slovenije na programih Arena Sport spremljajo tudi špansko La Liga, italijansko Serie A, francosko Ligue 1, pa tekme Evropske lige UEFA, nemškega in hrvaškega nogometnega prvenstva itd.

Prenosi tekem angleške lige se pričnejo ta vikend, ko bo na sporedu prvi od 38 prvenstvenih krogov. V petek, 5. avgusta, se bosta v uvodni tekmi pomerila Crystal Palace in Arsenal, v petek se pričenja tudi francoska liga z uvodno tekmo, v kateri se bosta pomerila Lyon in Ajaccio. Španska in italijanska liga se pričneta teden kasneje, 12. avgusta.

Arena Sport 1 Premium je naročnikom brezplačno na voljo v programskih shemah Standard in Mega HD, in sicer na programskem mestu 509. Naročniki NEO lahko program poiščejo tudi z glasovnim upravljanjem, tako da izgovorijo "Arena Premium" ali "Arena Sport Premium". Program ima snemalnik in možnost ogleda nazaj 7 dni.

Poleg nogometnih tekem elitnih evropskih tekmovanj lahko naročniki televizije Telekoma Slovenije na TV-programih Arena Sport še naprej spremljajo ali bodo spremljali tudi košarkarske tekme lig NBA, ABA in ACB, rokometno ligo prvakov, odbojkarsko ligo prvakov, bejzbol MLB ligo, WRC reli tekmovanje in mnoge druge športne vsebine.