O-STA

Prezrcalite se na Europarkov 22. rojstni dan

Največje nakupovalno središče severovzhodne Slovenije v teh dneh praznuje bleščečih 22 let! Kot vsako leto do zdaj bodo tudi letos obletnico proslavili v slogu. V Europarku bo tokrat vse v znamenju ogledal in lepotnih kotičkov. Praznično dogajanje se bo začelo v ponedeljek, 22. 8. in bo trajalo vse do sobote, 3. 9. Obiskovalce bodo razveselili s koncertoma BQL & BUDALE ter Žana Serčiča z bandom, najmlajši pa se bodo zabavali v ritmih glasbe Romane Kranjčan. Organizatorji pripravljajo številne nagradne igre, bogato akcijsko ponudbo in zabavna presenečenja. Zazrimo se torej skupaj v prihodnost in praznujmo!

Nepozabna koncerta BQL & BUDALE in Žana Serčiča z bandom

V štajerski prestolnici se boste med praznovanjem Europarkovega rojstnega dneva lahko prepustili tokovom popularne glasbe. Koncertno dogajanje bosta za uvod v praznovanje in novo šolsko leto v petek, 2. 9., ob 17. uri otvorila simpatična fanta iz dueta BQL skupaj s skupino BUDALE, v soboto, 3. 9., ob 11. uri pa bo nepozabno vzdušje pričaral priljubljeni Žan Serčič z bandom. Ob poskočnih ritmih mladega izvajalca se boste lahko posladkali s slastnim presenečenjem!

Zrcalce, zrcalce na steni povej ...

Od 22. 8. do 3. 9. bodo na več točkah v Europarku postavljena ogledala, ki popačijo, povečajo, zožijo, skrčijo in poskrbijo za osupljive iluzije. Zabava za celo družino bo zagotovljena. Na ogledalih, ki bodo postavljena na 5 različnih točkah, se bo nahajala QR koda s povezavo do nagradne igre "Zrcalce, zrcalce v Europarku povej, kdo v nagradni igri izžreban bo tej ...", v kateri se bodo obiskovalci lahko potegovali za darilne bone Desetak v skupni vednosti 2.200 €. V duhu letošnje teme se boste v soboto, 3. 9. lahko ustavili na več različnih lepotnih kotičkih in se udeležili ustvarjalnih delavnic. Obiskovalke si bodo lahko privoščile razvajanje v make-up kotičku, obiskovalci pa bodo lahko "izostrili" svoj videz pod rokami izurjenega brivca.

Dogajanje za najmlajše

V Europarku pripravljajo posebna doživetja tudi za najmlajše obiskovalce. V soboto, 3. 9., od 10. ure naprej bodo otroci lahko obiskali kotiček za poslikavo obraza in urejanje frizure, na voljo bodo tudi brezplačni tatúji za otroke. Popoldne, ob 16.30, bo najmlajše v ritmu glasbe v svet domišljije ponesla Romana Kranjčan, ob 17.15 pa jih bosta med otroško predstavo v pravljični svet odpeljala princeska Zala in vitez Rok. Za princesko Zalo se bliža njen najsrečnejši dan - poročni dan, a kaj, ko obljubljenega princa ne ljubi. S svojo željo prebudi starodaven urok, ki ga lahko reši le prava ljubezen. Otroci, če boste princesi priskočili na pomoč, boste na koncu vabljeni na čisto pravo svatbo!