O-STA

Ne zamudite Europarkovega 22. rojstnega dne!

Nakupovalno središče Europark Maribor letos praznuje že 22. rojstni dan. Pestro rojstnodnevno dogajanje se začenja v ponedeljek, 22. avgusta, in bo trajalo vse do 3. septembra. Obiskovalci Europarka se boste letos lahko zabavali ob popačenih podobah na razstavi ogledal in se razveselili številnih popustov, ugodnosti in sladkih presenečenj. Vrhunec dogajanja bosta koncerta dueta BQL s skupino BUDALE in šarmantnega Žana Serčiča. Tudi najmlajši bodo prišli na svoj račun s koncertom, predstavo in ustvarjalnimi delavnicami.

Po dozo smeha in bogate nagrade

Na nakupovalnih ulicah bodo v naslednjem tednu na petih točkah postavili prav posebna ogledala, ki pričarajo osupljive iluzije in veliko smeha. Obiskovalci se boste lahko v ogledalih povečali, zožili, povišali ali pa izbrisali kakšen odvečen kilogram. Med ogledom popačenih podob ne spreglejte QR kod s povezavami do nagradne igre, v kateri lahko z malo sreče osvojite darilne bone Desetak v skupni vrednosti 2.200 €. To pa še ni vse, v soboto, 3. 9., se boste obiskovalci priložnosti primerno lahko uredili v lepotnih kotičkih. Za dame bo poskrbela izurjena vizažistka, gospode pa bo v svoje roke vzel spreten brivec. Bleščeča zabava zahteva bleščeč in urejen videz, kajne?

Prezrcalite se na dva huda koncerta

Rojstnodnevno praznovanje bodo v Europarku kronali s koncertom simpatičnih fantov iz dueta BQL in skupine BUDALE, ki bo na osrednjem prireditvenem prostoru v petek, 2. 9. ob 17. uri. Že naslednji dan, v soboto, 3. 9. ob 11. uri pa bo za čudovit uvod v septembrske dni poskrbel pevec Žan Serčič z bandom. Ob poslušanju njegovega žametnega glasu se boste lahko posladkali z rojstnodnevnim presenečenjem.

Predstava, ustvarjalne delavnice in koncert za najmlajše

Organizatorji niso pozabili niti na najmlajše obiskovalce. V soboto, 3. 9., od 10. ure naprej bodo otroci lahko obiskali kotiček za poslikavo obraza in urejanje frizure, na voljo bodo tudi brezplačni tatúji za otroke. Ob 16.30 bo sledil koncert Romane Krajnčan s pesmicami, ki jih vsi znamo na pamet. Za zaključek otroškega programa bo poskrbela predstava z naslovom Princeska Zala in vitez Rok. Tisti, ki bodo pridno sodelovali in pomagali princesi, bodo na koncu morda celo povabljeni na pravo poroko.