O-STA

Kako izboljšati videz sladoleda

Pinterest in Instagram sta naše zahteve po vizualni predstavitvi hrane postavila na višji nivo. Nismo več zadovoljni s preprostimi slikami hrane, pač pa želimo predstavitev na najvišjem nivoju. Izjema ni niti sladoled, kjer se vse več poudarka daje na njegovo dekoracijo in videz. Kakšno dekoracijo za sladoled sploh poznamo?

Neskončnost dekorjev za sladoled

Dekorji za sladoled so dokaj neskončna skupina, saj lahko sladoled in sladice okrasimo z marsičem. Razlika je predvsem v raznolikosti in kakovosti, ki jo je potrebno ob širokem naboru še vedno obdržati. Kateri so tisti najboljši in najbolj okusni dekorji za sladoled?

Sadni dekorji

Sadni dekorji so zelo priljubljeni pri okraševanju sladoleda. Narejeni so na osnovi sadja in z visokim deležem koščkov sadja. So fenomalna izbira za obogatitev sladoledov, s sadnimi dekorji pa lahko okrasite tudi torte, palačinke, vaflje, frozen yogurt in vse preostale sladice. Amarena, ananas, figa, hruška grozdje in limeta so sveži in nevsakdanji okusi. Lahko pa izbereš tudi klasike, kot so jagoda, gozdni sadeži ali malina.

Posipi in dekoracije

Posipi in dekoracije so namenjeni užitku in nadgradnji videza ter okusa. Vse od barvnih zvezdic, hrustljavih drobcev lešnikov ali karamel, mehkih mering in celih lešnikov. Za dodatek hrustljavosti, pisanosti in celotno vizualno predstavitev sladoleda.

Krok in Krem dekorji

Gladki in hrustljavi dekorji ponujajo raznovrstno dekoracijo sladoledov in sladic. Serija dekorjev Krok je obogatena s hrustljavimi koščki lešnikov, mandljev, čokolade, karamele, piškotov in drugih. Serija dekorjev Krem ponuja gladke dekorje iz bele ali temne čokolade, arašidov, limone, kokosa, pistacije in mnogih drugih.

Dekorji za sladoled z dolgoletno tradicijo

Najboljše in najbolj raznovrstne dekorje za sladoled lahko dobite pri podjetju Rokmar d. o. o. Dolgoletna tradicija snovanja sestavin za sladolede in sladice je dovoljšen razlog za prečudovite in okusne dekorje za sladoled. Če želite, da bodo vaši sladoledi in sladice zaživeli v svoji najlepši luči, je tu Rokmar.