O-STA

Novosti v ponudbi TV-platforme NEO: znižana cena paketov, NEO Igre tudi na mobitelih ter veliko športnih in zabavnih vsebin

Ljubljana, 1. september - Uporabniške navade spremljanja televizije v Sloveniji se spreminjajo. Gledalci vse bolj uporabljajo napredne funkcije, kot so glasovno upravljanje, ki omogoča iskanje po imenu programa, naslovu filma ali nadaljevanke, imenu igralca in podobno, vedno več gledalcev televizije uporablja tudi snemalnik, pa ogled nazaj oz. ogled z zamikom. Vse bolj je priljubljeno tudi igranje iger v oblaku. Vse to gledalcem omogoča TV-platforma NEO, ki zagotavlja vrhunsko uporabniško izkušnjo spremljanja vsebin, igranje iger v oblaku pa je odslej mogoče tako na televiziji kot na mobitelu.

Da bodo paketi NEO, ki med drugim omogočajo hiter fiksni internetni dostop tudi s hitrostmi do 2 Gbit/s, napredno TV-izkušnjo z več kot 230 TV-programi in možnost igranja iger v oblaku, še lažje dostopni, so v Telekomu Slovenije s 1. septembrom pripravili posebno akcijsko ponudbo. Tako so paketi NEO A, NEO B in NEO C novim naročnikom 12 mesecev na voljo po enotni ceni že od 28 evrov mesečno. Posebej ugodno ceno naročnine z vezavo, od 25 evrov mesečno, so pripravili tudi za obstoječe naročnike.

Igre za vso družino odslej tako na televiziji kot na mobitelu

NEO kot edina platforma v Sloveniji že od februarja lani omogoča igranje iger v oblaku. Pri tem se je Telekom Slovenije povezal z vodilnim svetovnim ponudnikom iger v oblaku, družbo Gamestream; trenutno je naročnikom na voljo več kot 130 vrhunskih iger. Novost pa je, da je igranje iger odslej mogoče tudi na mobitelih. Za igranje na mobitelih je potrebna uporaba združljivega igralnega ploščka, ki ga uporabniki uporabljajo tudi za igranje iger na televiziji, dodatna prednost pa je uporabniški vmesnik v slovenskem jeziku. TOP 3 priljubljene igre trenutno so DiRT 4, LEGO Pirates of the Carribean in Pure Farming, celoten nabor iger in več o storitvi NEO Igre pa je na: http://ts.si/neo-igre. Redna mesečna naročnina je 8 evrov, pri čemer so NEO Igre prvi mesec na voljo brezplačno, ob vezavi za 24 mesecev pa jih lahko naročniki brezplačno igrajo 6 mesecev.

Največ športnih vsebin

Naročniki televizije Telekoma Slovenije lahko spremljajo vodilne športne lige in tekmovanja, tudi svetovno prvenstvo v odbojki za moške, ki pravkar poteka tudi v Ljubljani, in evropsko prvenstvo v košarki, ki poteka v Nemčiji. Košarkarski navdušenci lahko naše najboljše košarkarje, na čelu z Luko Dončićem, spremljajo v ligi NBA, naše kolesarje na najpomembnejših kolesarskih dirkah in klasikah, ljubiteljem nogometa pa so na voljo najboljše nogometne lige - španska La Liga, italijanska Serie A, nemška Bundesliga, francoska Ligue 1 in najpopularnejša liga na svetu - angleška Premier League.

Gledalci lahko najbolj atraktivne poteze vsake tekme preprosto poiščejo s funkcijo Vrhunci oz. s prevrtavanjem s sličicami.

Več na: https://www.telekom.si/zasebni-uporabniki/ponudba/paketi/neo