O-STA

Se je napoved trendov sladoleda uresničila?

Visoke temperature nas še niso zapustila, kar pomeni, da je sezona sladoleda še vedno aktualna. Letošnji trendi sladoledov so prinesli kar nekaj novosti, med njimi tudi aktualen tropski okus in domačo tradicijo. Kako pravilne so bile naše napovedi najbolj priljubljenih okusov sladoleda tega podjetja? Poglejmo, kateri okusi so si prislužili ta naziv.

Breskev-bezgov cvet za vroče dni

Je kaj bolj primernega za vroče dni, kot sta breskev in bezeg? Prav res bi težko našli kaj bolj svežega in pristnega, kar sta lastnosti, ki jih zlahka pripišemo tudi temu okusu sladoleda. Dišeča pravljica, nenadgradljiva vsebina in poletni sprehodi pod sončnimi žarki. Vse je bilo drugače in vse bo drugače s tem okusom sladoleda.

Mango nikoli ne razočara

Vsake toliko svet zajame trend okusov, ki je letos pripadel oziroma še vedno pripada mangu. Mangov sladoled prinaša tropske dežele, poležavanje pod palmami in plavanje v kristalno jasnem oceanu. Gre za 100 % veganski sladoled, ki ne vsebuje umetnih arom in barvil. Če ste kadarkoli potrebovali navdih za sladoled, potem je mango pravi za vas.

Sivka v cvetu mediterana

Čim se bliža konec poletja, takoj se prične obujanje spominov na izlete in počitnice. S tem ni nič narobe, saj so obiski morja stalnica in tradicija. Skoraj v tolikšni meri kot sladoled na poletni dan. Okus cvet mediterana prinaša izstopajoč okus sivke, ki vsakega spomni na prelestne mediteranske okraje. Sproščujoč, osvežilen in pomirjajoč okus sladoleda, ki je popoln za vse dni v letu.

Najboljši sladoledi z najboljšimi sestavinami

Podjetje Rokmar d.o.o. skrbi za najboljše sestavine za sladoled. Baze, aromati, dekorji in druge sestavine, ki sladoled naredijo najboljši, najbolj sočen, najbolj okusen in nasploh nepozabljiv.