O-STA

Quorum Software napovedal spremembe v vodstvu podjetja

Gene Austin bo odstopil kot izvršni direktor in postal predsednik uprave

Predsednik Quoruma Paul Langenbahn bo postal izvršni direktor

Spremembi sta namenjeni spodbujanju vizije tehnologije v oblaku in pospeševanju naslednje faze rasti

HOUSTON, ZDA - (BUSINESS WIRE) - Quorum Software (Quorum), ena vodilnih svetovnih družb za programsko opremo za energetsko industrijo, je danes sporočila, da bo izvršni direktor Gene Austin odstopil in postal predsednik upravnega odbora družbe. Nasledil ga bo Paul Langenbahn, ki bo opravljal funkcijo predsednika in izvršnega direktorja. Sprememba bo nastopila 1. oktobra.

"Bilo mi je v čast in privilegij, da sem lahko opravljal funkcijo izvršnega direktorja družbe Quorum," je dejal Austin. "Izjemna rast v zadnjih štirih letih, vključno s šestimi uspešnimi prevzemi in združitvijo z družbo Aucerna, je Quorum postavila na vodilno mesto na svetovnem trgu programske opreme za energetiko, ki iz leta v leto presega cilje rasti podjetja. Ker sem v zadnjem letu delal s Paulom in ker ima bogate vodstvene izkušnje iz tehnoloških podjetij, lahko z gotovostjo trdim, da je pravi vodja, ki bo še naprej vodil Quorumovo vizijo in strategijo rasti."

Langenbahn je od maja 2021 predsednik družbe Quorum, kjer je odgovoren predvsem za nadzor nad poslovanjem k strankam usmerjene družbe po vsem svetu. Ima bogate izkušnje na visokih vodstvenih položajih na področju upravljanja, prodaje in strokovnih storitev za globalna tehnološka podjetja, med drugim je bil predsednik poslovne enote Commerce družbe NCR Corporation in predsednik oddelka za gostinstvo družbe Radiant Systems.

"Zahvaljujem se Genu in upravnemu odboru za priložnost, da Quorum vodim v naslednji fazi rasti podjetja in tranzicije v industriji," je dejal Langenbahn. "V naftnem in plinskem sektorju je zdaj vznemirljiv čas z vse večjo potrebo po digitalni preobrazbi v oblaku, ki zagotavlja hitre, natančne in za odločanje pripravljene podatke za pomembne poslovne podvige energetskih podjetij po vsem svetu. Prepričan sem, da nas je smer, ki jo je oblikoval Gene, skupaj z dovršenostjo naših najboljših rešitev v svojem razredu dobro pripravila na dolgoročni uspeh."

"Izjemno smo hvaležni za Geneov velik prispevek k podjetju Quorum in za temelje, ki jih je postavil za naslednjo fazo rasti podjetja," je dejal Scott Crabill, vodilni partner v podjetju Thoma Bravo. "Veselimo se sodelovanja s Paulom in vodstveno ekipo, da bi nadaljevali ta zagon in pospešili poslanstvo podjetja, da s pomočjo tehnologije preoblikuje poslovanje na področju energetike."

Za več informacij o Quorumu obiščite www.quorumsoftware.com.

O podjetju Quorum Software

Quorum Software je eden vodilnih svetovnih ponudnikov programske opreme za energetiko, ki v 55 državah oskrbuje več kot 1800 strank v celotni energetski vrednostni verigi. Rešitve podjetja Quorum spodbujajo rast in dobičkonosnost energetskih podjetij s povezovanjem ljudi, delovnih postopkov in sistemov s podatki, ki omogočajo sprejemanje odločitev. Pred dvajsetimi leti smo ponudili prvo programsko opremo za računovodje v plinskih elektrarnah, danes pa naše rešitve racionalizirajo poslovanje z naprednimi podatkovnimi standardi in integracijami. Svetovna energetska industrija zaupa Quorumovim strokovnjakom in aplikacijam, da bodo uspešno krmarili med energetskim prehodom in hkrati zagotavljali vrednost danes in v prihodnosti. Za več informacij obiščite quorumsoftware.com.

Za ogled na spletni strani businesswire.com obiščite https://www.businesswire.com/news/home/20220901005192/en/

Kontakt

Za medije
Lauren Force

PAN Communications
Quorum@pancomm.com

Vir: Quorum Software

Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.