O-STA

Podjetje emFAST Inc. je predstavilo aplikacijo FACSys'R' 5.0 Enterprise Edition: FACSys'R' uporablja podatkovno bazo Microsoft'R' SQL in protokol .NET 2.0

BRIDGEWATER, New Jersey, ZDA - (BUSINESS WIRE) - 15. marec 2006 - Podjetje emFAST Inc., izdelovalec aplikacij za pošiljanje in sprejemanje faksov FACSys(R) Fax Messaging Gateway, je sporočilo, da bo nova različica aplikacije FACSys(R) 5.0 Enterprise Edition uporabnikom na voljo 31. marca 2006.

Aplikacijo FACSys uporablja več kot 50.000 organizacij po vsem svetu in več kot 5 milijonov uporabnikov. Stranke v mnogih sektorjih, vključno s finančnim, zavarovalniškim, telekomunikacijskim, pravnim in zdravstvenim, uporabljajo FACSys, za hitro in zanesljivo dostaviljanje in sprejemanje njihovih sporočil in povečevanje učinkovitosti.

Nova različica FACSys 5.0 Enterprise Edition je stopenjsko nastavljiva in robustna aplikacija, ki jo poganja Microsoft(R) SQL. Medtem ko sta sestavna dela FACSys Administrator in Desktop Client ohranila enak videz, pa novi brskalnik FACSys Enterprise Browser vsebuje varen internetni vmesnik. Peter Mittler, podpredsednik razvojnega oddelka je povedal: "FACSys 5.0 deluje na podatkovni bazi SQL in ima integriran .NET 2.0, zato se podjetja, ki uporabljajo aplikacije, kot sta HIPPA in SOX, lahko zanesejo na FACSys, da bo varno in zanesljivo pošiljal in sprejemal omrežne fakse."

Preizkuševalci nove aplikacije FACSys 5.0 Enterprise Edition so bili navdušeni nad dodatno uporabnostjo nove različice pri dodajanju zmožnosti faksiranja programski opremi tretjih strank. Vse podatke in slike na faksu so lahko shranili v bazi SQL, kar je omogočilo enostavno povezljivost in uporabo FACSys. "Nekatere stranke ne potrebujejo dodatnih možnosti, kot so uravnoteženje obremenitve omrežja in nadomestni načini delovanja SQL," je povedal Paul Bird, direktor oddelka za prodajo pri podjetju emFAST. "Za take stranke FACSys 4.91 ostaja dobra alternativa tudi v prihodnje."

Nova različica FACSys 5.0 Enterprise Edition omogoča avtomatični vklop nadomestnih strežnikov, stopenjsko nastavljivost za tisoče uporabnikov in milijone dokumentov, neposreden dostop prek e-poštnega odjemalca Outlook(R), aplikacijo Active Directory Integration, varno prijavo na enem mestu za dostop do večih strežnikov, podporo za protokole T.37/T.38 IP Fax Protocols, podporo za tehnologijo podjetja Cantata Technology (prej Brooktrout) High Performance SR140 Host-Based Fax Processing Technology, združljivost s prejšnjimi različicami, ki so bile ustvarjene s pomočjo programske opreme za aktivno pošiljanje sporočil FACSys Active Fax Messaging Software Development Kit, ter z vsemi programi za urejanje dokumentov.

S pomočjo FACSys lahko na faks med drugim priključimo SAP, Siebel, Microsoft CRM in Oracle. Pravzaprav lahko katerokoli aplikacijo, ki tiska dokumente ali pošilja spletno pošto, priključimo na faks z uporabo FACSys. Programska oprema za aktivno pošiljanje sporočil FACSys Active Fax Messaging Software Development Kit omogoča programiranje v programskih jezikih C#, VB.NET, ASP/VBScript, ASP/Jscript, C/C++ in VB.

O podjetju emFAST Inc. Podjetje emFAST Inc. svojim strankam nudi vso podporo in storitve. Podjetje emFAST Inc., je intelektualno lastnino za aplikacijo FACSys kupilo leta 2004. Podjetje je aplikacijo FACSys deset let prodajalo in distribuiralo prek programa F.A.S.T. Aplikacija FACSys 5.0 ima več kot desetletno zgodovino izkušenj s faks serverji, in povratnih informacij strank.

Priključite vaš svet na faks s pomočjo FACSys 5.0! Več informacij o podjetju emFAST Inc. in aplikaciji FACSys(R) lahko najdete na spletni strani www.facsys.com.

emFAST Inc.

Dr. Peter R. Mittler

+1 (866) 436-3278 Ext. 33

pmittler@emfast.com

991 US Highway 22,

Suite 200,

Bridgewater,

NJ, 08807