O-STA

Jesenski trendi na modni reviji v Europarku

Poletje se je poslovilo, a sončnih in toplih dni še ni konec. Zdaj je čas, da pospravite svoje garderobne omare, skrbno shranite poletna oblačila in na plan potegnete najljubše modne kose v barvah jesenskega listja. Navdih poiščite na Europarkovi jesenski modni reviji, ki bo ta petek, 23. septembra, ob 17.30 na osrednjem prireditvenem prostoru. Modno revijo bo v čudovite glasbene odtenke odela priljubljena Nina Pušlar. Oglejte si najnovejše trende in uživajte v petkovem modnem utripu.

Jesenska modna paleta

Za mnoge je zgodnja jesen najlepši letni čas. Narava se odene v čudovite odtenke, zadiši po jabolkih in kostanjih, sončni žarki vabijo na dolge sprehode po svežem zraku. Letošnje modne smernice prinašajo veliko elegance v črni in bordo barvi ter vseh odtenkih rjave. Za bolj drzen videz se lahko odločite za pink in rdeč kostim, s katerim boste brez dvoma opozorili nase. Se tudi vi že veselite toplih mehkih pletenin, dolgih oblek in plaščev? V petek, 23. 9., boste v nakupovalnem središču lahko preverili, kako jih bomo nosili letos. Po modni brvi se bodo sprehodili manekenke in manekeni v modnih kombinacijah, ki jih je izbrala urednica revije Grazia in modna poznavalka Špela Štamol. Pozabili niso niti na otroke, ki bodo na modni pisti predstavili najnovejše trende.

V Europarku že najdete oblačila vrhunskih blagovnih znamk za prosti čas, poslovne priložnosti in športne aktivnosti, s katerimi boste poživili svojo garderobo ter ji dodali piko na i.