O-STA

MyQ X Embedded Terminal 8.2 za naprave Kyocera

Ljubljana, 21. 9. 2022 - Češki proizvajalec rešitve za upravljanje s tiskanjem je predstavil nadgradnjo, ki je namenjena tiskalnikom in večfunkcijskim napravam Kyocera. Težko pričakovani terminal MyQ 8.2 je poln novih funkcij in izboljšav, ki zagotavljajo večjo prilagodljivost, izboljšano varnost in lepši izgled.

Izboljšana podpora za celozaslonski prikaz v novejši generaciji modelov Kyocera

Nova različica vgrajenega terminala 8.2 v novejši generaciji večnamenskih tiskalnikov Kyocera z 10,1-palčnimi zasloni zagotavlja izboljšano podporo za celozaslonski prikaz. Razmerje med vgrajenim zaslonom in zaslonom MyQ je izboljšano, tako da uporabniku zagotovi bolj eleganten pogled in občutek. Kot bonus je dodana nova pop-up menijska vrstica, ki omogoča dostop do izvornih funkcij naprave (števec, sistemski meni, status itd.) neposredno iz vgrajenega zaslona MyQ.

Podpora za stroškovna mesta

MyQ 8.2 Terminal v napravah Kyocera dodaja podporo za obračunavanje stroškovnih mest, ki je bilo že predstavljeno v različicah MyQ X Central in v tiskalniškem strežniku 8.2. Organizacije z uvedbo stroškovnih centrov dobivajo dodatno prilagodljivost, povezano z zaračunavanjem in izterjavo stroškov. Če so stroškovna mesta omogočena, lahko uporabnik izbere določen račun stroškovnega mesta, preden obdela opravila na večnamenskem tiskalniku. Stroški bodo nato obračunani in dodeljeni izbranemu stroškovnemu mestu. Stroškovni centri lahko sledijo do 5 različnim možnostim obračunavanja, kar je zelo priročno v izobraževalnih, finančnih in pravnih organizacijah, da izterjajo stroške, povezane s tiskanjem, ki so jih naredili študenti, različni oddelki ali posamezniki v pravnih zadevah, če naštejemo le nekatere.

Izboljšan prikaz kvot

S preprostim dotikom vgrajenega vmesnika MyQ X lahko uporabniki zdaj dobijo bolj poenostavljen, a podroben pregled stanja, kar jim olajša upravljanje kvot.

Koda QR kot privzeti način prijave

V kombinaciji z mobilnim odjemalcem MyQ X in kodo QR kot privzetim načinom prijave lahko uporabniki resnično doživijo izkušnjo brez dotika, ko gre za varno tiskanje. Preprosto lahko skenirajo kodo QR, prikazano na vgrajenem terminalu MyQ, in sprostijo svoja opravila tiskanja z uporabo mobilnega odjemalca MyQ X, ne da bi se dotaknili tipkovnice naprave ali zaslona.

Dodatna polja za nastavitev profila

V konfiguracijski profil MyQ Embedded terminala 8.2 za naprave Kyocera so dodali nova polja, ki omogočajo več nastavitev, specifičnih za OEM, ki jih je mogoče pred uvedbo vgrajenega terminala MyQ v naprave Kyocera vnaprej določiti. Na voljo so naslednja nastavljiva polja; PIN kode lokalnega skrbnika, izbira jezika, številčna tipkovnica na zaslonu, vrsta čitalca ID kartic, parametri čitalca kartic FeliCa.

Prikaz serijske številke naprave

Minili so dnevi, ko smo morali poiskati serijsko številko naprave za beleženje zahtev po storitvah. Z vgrajenim terminalom MyQ 8.2 lahko skrbniki in uporabniki zdaj preprosto prepoznajo serijsko številko večnamenske naprave prek zaslona vgrajenega skrbnika MyQ. Preprosto kliknite logotip MyQ (lahko tudi podjetja) in serijska številka naprave se bo priročno prikazala v spodnjem levem kotu skrbnikovega zaslona za prijavo.

Preprosto skeniranje prek varnega FTP ali HTTPS

Embedded Terminal MyQ 8.2 za naprave Kyocera ponuja večjo zaščito pred varnostnimi grožnjami. Skenirani dokumenti uporabnikov so zdaj kodirani med prenosom z MFP (večopravilne naprave) na strežnik z uporabo varnega FTP ali TLS protokola preko HTTPS povezave, odvisno od konfiguracije s strani skrbnika. Ponuja tudi izboljšano prilagodljivost in varnost podatkov. .

... in še veliko več

Omeniti velja tudi, da je MyQ v nenehnem prizadevanju za izboljšanje izdelka, dodal tudi več prilagoditev, povezanih z zmogljivostjo in stabilnostjo.

#

O podjetju Kyocera Document Solutions Europe B.V.

Kyocera Document Solutions Europe B.V. je skupina podjetij v lasti Kyocera Document Solutions Inc., vodilnega ponudnika rešitev za upravljanje z dokumenti s sedežem v Osaki na Japonskem. Portfelj družbe vključuje zanesljive in okolju prijazne večopravilne naprave in tiskalnike ter poslovne aplikacije in svetovalne storitve, ki strankam omogočajo optimizacijo in upravljanje delovnega toka dokumentov ter izboljšanje učinkovitosti. S strokovnim znanjem in kulturo sočutnega partnerstva, je cilj podjetja pomagati organizacijam izkoristiti znanje, ki spodbuja razvoj in prinaša spremembe.

Kyocera Document Solutions Inc. je ena od ključnih družb, ki sestavljajo korporacijo Kyocera Corporation, vodilnega dobavitelja polprevodniških paketov, industrijskih in avtomobilskih komponent, elektronskih naprav, sistemov za proizvodnjo sončne energije in mobilnih telefonov. V poslovnem letu, ki se je končalo 31. marca 2021, je konsolidirana neto prodaja podjetja Kyocera znašala 1,5 bilijona jenov (približno 13,8 milijarde USD). Kyocera je na Forbesovi lestvici največjih javnih podjetij na svetovnem trgu "Global 2000" uvrščena na 603 mesto in je uvrščena na seznam časnika Wall Street Journal "The World's 100 Most Sustainably Managed Companies. Več informacij je na voljo na spletni strani www.kyoceradocumentsolutions.si.

O MyQ

MyQ je rešitev za upravljanje s tiskanjem v podjetjih, ki poenostavlja in omogoča varno upravljanje tiskanja dokumentov in je, vključno z logotipi, registrirana blagovna znamka češkega podjetja MyQ spol.s.r.o.

O podjetju Xenon forte

Xenon forte je podjetje z več kot 30-letno tradicijo. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja razvoj in prodaja rešitev za upravljanje z dokumenti, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera. Podjetje sodeluje s korporacijo Kyocera že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner.

Kontakt

Tomaž Zajc, vodja marketinga

Xenon forte d.o.o.

Letališka cesta 29, Ljubljana

Tel: (01) 5484 812

Xenon forte d.o.o.

Letališka cesta 29, Ljubljana

Kontakt

Tomaž Zajc, vodja marketinga

Tel: (01) 5484 812

E-pošta: tomaz@xenon-forte.si