O-STA

Europarkova jesenska modna pravljica

V petek so v Mariboru v nov letni čas vstopili z veliko Europarkovo jesensko modno revijo. Na modni brvi so predstavili najnovejše trende, ki jih že najdete v trgovinah nakupovalnega središča. Jesenski dnevi, obarvani v rumene, rdeče in rjave odtenke so kot nalašč za dolge sprehode po šelestečem listju, tople napitke in navdihujoče kombinacije barv, vzorcev in materialov.

Neskončna paleta barv in vzorcev

Po preprogi v drzni pink barvi so se sprehodili domači manekenke in manekeni, med katerimi smo opazili Leo Prstec, finalistko izbora Miss Earth Slovenije 2022 in plesalce pevca Sebastiana. Na modni brvi so si obiskovalci ogledali več kot sto različnih stajlingov, primernih tako za poslovne priložnosti kot tudi za prosti čas in športne aktivnosti. Letošnje modne zapovedi stavijo na eleganco v črni in bordo barvi ter vseh odtenkih rjave. V ospredju bo angleški stil z brezčasnimi vzorci, ki se odlično podajo k jesenski barvni paleti. Top modni kos te sezone bodo zagotovo vsestranski puhasti brezrokavniki, ki nas bodo greli v hladnih dneh. Na ulice se letos po dolgem kraljevanju superg spet vračajo salonarji in vsestranski gležnjarji. Kateri oblačilni trendi vas najbolj prepričajo? Preverite v Europarku in svoj vsakdan polepšajte z novimi modnimi kosi. Čudovite kombinacije, med katerimi niso manjkali trendi za najmlajše, je izbrala urednica revije Grazia in modna stilistka Špela Štamol. Dogajanje na in ob modni stezi je v čudovite glasbene odtenke odela Nina Pušlar.

Poigravanje z nepogrešljivimi dodatki

Simona Mandl, center managerka Europarka, ki so jo navdušili kostimi živih barv v kombinaciji s premišljeno izbranimi dodatki in nakitom, je Europarkov modni spektakel zaključila z besedami: "Jesenski čas je ljubiteljem mode pisan na kožo, saj ponuja nešteto možnosti za udobne in trendi stajlinge za vse priložnosti. Z modno revijo želimo obiskovalcem predstaviti prihajajoče svetovne modne trende ter jim ponuditi ideje za popestritev garderobe. Prisotni na dogodku so zagotovo dobili ustvarjalni navdih za popoln modni slog v hladnejšem delu leta." Vsi, ki ste modno revijo zamudili, si boste modne stile v prihajajočih dneh lahko ogledali na spletni strani www.europark.si in družabnem omrežju Facebook.

Ne spreglejte nove trgovine BOSS

Ljubitelji mode, pozor! Pred kratkim se je v Europarku odprla trgovina BOSS, kmalu pa sledi še odprtje trgovine Hugo. Prihoda obeh trgovin priznanega nemškega modnega koncerna se bodo razveselili modni navdušenci, ki cenijo minimalizem, natančne kroje in eleganco pa tudi tisti, ki za popoln izgled raje posežejo po sproščenih oblačilih in zanimivih dodatkih. Za več informacij spremljajte Europarkovo spletno stran in družabna omrežja.