O-STA

Arm z novima članoma upravnega odbora in novim finančnim direktorjem

Glavne novosti

  • Nova direktorja Karen Dykstra in Jeff Sine se pridružujeta upravnemu odboru družbe Arm

  • Jason Child imenovan za novega finančnega direktorja

CAMBRIDGE, England - (BUSINESS WIRE) - Družba Arm je danes sporočila, da sta bila imenovana nova člana upravnega odbora, in sicer Karen Dykstra, nekdanja finančna in administrativna direktorica družba AOL, in Jeff Sine, soustanovitelj in partner družbe Raine Group, ki nova položaja prevzemata takoj. Visoko usposobljena voditelja prinašata družbi Arm raznoliko strokovno znanje in izkušnje, saj se družba pripravlja na morebitno uvrstitev na borzo.

Glavni izvršni direktor družbe Arm Rene Haas je dejal: "Toplo pozdravljam Karen in Jeffa, oba izjemna poslovna voditelja, ki bosta v Armov upravni odbor prinesla bogate in raznolike izkušnje."

Družba Arm je danes sporočila tudi, da bil Jason Child imenovan za glavnega finančnega direktorja. Child ima več kot 30 let izkušenj z vodenjem hitro rastočih podjetij in povečevanjem globalnih finančnih funkcij. Child se bo Armu pridružil 2. novembra 2022 in bo vodil globalne finančne in IT organizacije podjetja ter poročal Haasu.

Haas je dodal: "Jason je izkušen vodja na področju globalnih financ in tehnologije. Njegove bogate izkušnje na področju finančnega upravljanja v javnih podjetjih in izvedbe IPO bodo neprecenljive pri pripravah na morebitno javno kotacijo. Veselim se sodelovanja z njim znotraj Armove vodstvene ekipe, ko bomo še naprej opredeljevali prihodnost računalništva, zgrajenega na Armu."

Child bo nasledil finančnega direktorja Inderja Singha, ki bo v družbi Arm ostal v svetovalni vlogi in pomagal pri prehodu do novembra, preden se bo preselil v novo službo.

Haas je dejal: "Inderju bi se rad zahvalil za njegov prispevek in vodenje v zadnjih nekaj letih. Odkar se je pridružil podjetju leta 2019, mu je pomagal krmariti po številnih spremembah, vključno z vzpostavitvijo močne organizacije z nadgrajenimi sistemi in procesi v skupinah za finance, IT in kibernetsko varnost. Želimo mu vse najboljše za naprej."

Child je nazadnje od leta 2019 opravljal funkcijo višjega podpredsednika in finančnega direktorja v podjetju Splunk. Preden se je zaposlil v Splunku, je bil Child finančni direktor v več podjetjih, med drugim v Grouponu, ki ga je leta 2011 pomagal spraviti na borzo, in v podjetju Amazon International.

"Arm ima od svoje ustanovitve neverjetno zgodovino inovacij in vodenja v polprevodniški industriji," je dejal Child. "Arm je vodilno podjetje svetovnega razreda in navdušen sem, da se mu lahko v tem vznemirljivem času pridružim kot finančni direktor."

O Karen Dykstra

Karen Dykstra je bila pred tem finančna in upravna direktorica družbe AOL, spletnega portala in ponudnika spletnih storitev. Pred tem je bila partnerica v družbi Plainfield Asset Management ter glavna operativna in finančna direktorica Plainfield Directa, Plainfieldovega podjetja za razvoj poslovanja. Pred tem je več kot 25 let delala v podjetju Automatic Data Processing (ADP), ponudniku rešitev za upravljanje človeškega kapitala za delodajalce, nazadnje kot finančna direktorica. Dykstra je trenutno direktorica v upravnih odborih podjetij VMware in Gartner, bila pa je tudi članica upravnih odborov podjetij Boston Properties, Crane in AOL.

O Jeffu Sinu

Jeff Sine je soustanovitelj in partner skupine The Raine Group, globalne trgovske banke, ki se osredotoča na tehnologijo, medije in komunikacije. Pred ustanovitvijo podjetja Raine je bil podpredsednik in globalni vodja investicijskega bančništva za tehnologijo, medije in telekomunikacije pri investicijski banki UBS, izvršni direktor pri Morgan Stanley in odvetnik pri Sullivan & Cromwell v New Yorku in Londonu. Sine je trenutno član upravnih odborov številnih podjetij in podružnic v portfelju Raine. Je tudi član upravnih odborov National Public Radio (NPR) (podpredsednik), ITHAKA, Educational Testing Service (ETS) (predsednik), American University in The Manhattan Theatre Club.

O Jasonu Childu

Jason Child že 30 let dela na vseh področjih globalnih financ in strategije, računovodstva, kapitalskih trgov/skladišča, izvedbe IPO in odnosov z vlagatelji. Ima bogate izkušnje s širjenjem revolucionarnih tehnologij na področju podjetniške programske opreme/SaaS, e-trgovine, lokalne trgovine, potrošniške strojne opreme/IOT in spletnih stanovanjskih nepremičnin. Nazadnje je bil višji podpredsednik in finančni direktor v tehnološkem podjetju Splunk, specializiranem za upravljanje aplikacij, varnost in skladnost ter poslovno in spletno analitiko. Preden je prevzel vodstvene funkcije, je Jason več kot 11 let vodil različne globalne finančne ekipe v podjetju Amazon in bil finančni direktor podjetja Amazon International. Jason je od aprila 2022 član upravnega odbora podjetja Coupang, Inc. za spletno trgovino. Diplomiral je na Foster School of Business na Univerzi v Washingtonu, kjer je trenutno član globalnega svetovalnega odbora.

O podjetju Arm

Armova tehnologija določa prihodnost računalništva. Naše energetsko učinkovite zasnove procesorjev in programske platforme so omogočile napredno računalništvo v več kot 230 milijardah čipov, naše tehnologije pa varno poganjajo izdelke od senzorjev do pametnih telefonov in superračunalnikov. Skupaj z več kot tisoč tehnološkimi partnerji omogočamo, da umetna inteligenca deluje povsod, na področju kibernetske varnosti pa zagotavljamo temelje za zaupanje v digitalnem svetu - od čipa do oblaka. Prihodnost se gradi na Armu.

Vse informacije so na voljo "takšne, kot so", brez jamstva ali predstavitve. Ta dokument se lahko prosto deli, s spremnimi informacijami in brez spreminjanja. Arm je registrirana blagovna znamka družbe Arm Limited (ali njenih podružnic). Vse blagovne znamke ali imena izdelkov so last njihovih lastnikov. © 1995-2022 Arm Group.

Izvirno različico sporočila si oglejte na businesswire.com:

https://www.businesswire.com/news/home/20220926005775/en/

Kontakti

Mediji
Arm - zunanje komuniciranje

Eliza Walsh
Global-PRteam@arm.com

Odnosi z vlagatelji
Arm - odnosi z vlagatelji

Ian Thornton
ian.thornton@arm.com

Vir: Arm

Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.