O-STA

Vabljeni na dogodek ob nacionalni razstavi Bivanje z lesom SLOWOODLIFE

Thermana, Laško, v petek, 14. oktobra 2022, ob 16. uri.

Vljudno vabljeni na dogodek ob nacionalni razstavi Bivanje z lesom, ki z gostovanji po Sloveniji in v zamejstvu širi zavest o prednostih bivanja z lesom, kakovostni leseni gradnji in dizajnu iz lesa. Na dogodku v preddverju Hotela Thermana Park bomo osvetlili pomen in vlogo ozaveščanja širše javnosti pri uporabi lesa v vsakdanjem življenju.

Z VAMI BODO:

Matjaž Han, minister za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije

Darko Sajko, v. d. generalnega direktorja Direktorata za lesarstvo, MGRT Mojca Leskovar, predsednica uprave družbe Thermana, d. d.

Janez Rihter, direktor podjetja Rihter, d. o. o.

Alojzij Selišnik, direktor podjetja Melu, d. o. o.

Dušan Waldhütter, direktor podjetja SLOWOODLIFE, d. o. o.

Dogodek bo povezovala avtorica razstave, soustanoviteljica gibanja SLOWOODLIFE in direktorica istoimenskega podjetja, Liljana Vogrinec, z glasbo ga bo program obogatil godalni kvartet Akord.

Dogodek bo pospremila zasaditev prvega v nizu "dreves prihodnosti", ki bodo svoje mesto v naslednjih mesecih našli v Zdraviliškem parku Laškega. Zasadil ga bo Matjaž Han, minister za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije.

Organizacija in izvedba: SLOWOODLIFE, d. o. o. Nacionalni partner razstave: Direktorat za lesarstvo Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo in SPIRIT Slovenija, javna agencija Partnerji razstave: CBD, GEBERIT, HÖRMANN SLOVENIJA, SILVAPRODUKT

Več o razstavi: https://www.slowoodlife.com/razstava-bivanje-z-lesom/ e-mail: office@slowoodlife.com Lokacija dogodka: Zdraviliška cesta 6, 3270 Laško / www.thermana.si