O-STA

Nostradamus napoveduje: najboljše vroče čokolade zime 2022/2023

Mrzli meseci s seboj prinesejo številne slastne dobrote, kot je vroča čokolada. Bogato obložena s smetano in penicami je tako mamljiva, da se ji ne more upreti še tako strasten zagovornik zdrave prehrane. Vas zanima, kateri okusi bodo letos najbolj priljubljeni?

Standardna

Klasika je pač klasika z razlogom. Če ne veste, kateri okus bi izbrali, je najvarnejša izbira standardna vroča čokolada. Ta je obogatena s koščki prave čokolade, ki se med pripravo raztopijo in zavzamejo svojo pravo aromo. Tako nastane vroč napitek žlahtnega okusa, ki razveseli še tako zahtevnega pokuševalca. Namig - v trgovinah jo najdete pod imenom Vroča čokolada temna.

Bela čokolada

Bi radi nekaj preverjeno dobrega, ampak ste že naveličani klasične vroče čokolade? Potem je bela čokolada prava izbira za vas! S svojo sladkobo in drugačnim okusom bo navdušila predvsem strastne sladokusce visokih kriterijev. V njej boste našli koščke prave bele čokolade, ki se raztopijo med pripravo in ustvarijo svojo pravo aromo. Namig - v trgovinah jo najdete pod imenom Vroča čokolada bela.

Mlečna čokolada

Vsi, ki si v belo kavo dodajate sladkor, boste navdušeni nad sladkobo mlečne čokolade. Njen okus bo prepričal vse ljubitelje klasične tablice čokolade, saj jo praktično zaužiješ v tekoči obliki. V njej boste tako kot v zgornjih napitkih našli koščke prave čokolade, ki zagotovijo pravi okus vroče čokolade. Mlečna vroča čokolada je idealna nagrada po dolgem ponedeljkovem urniku - poskusite jo!

Bogastvo okusov za gurmane

V lokalih boste našli tudi ostale okuse vroče čokolade Chocomar: ekstra temno, kokos, lešnik, rafko, karamel, bela lešnik, vanilija, banana, pomaranča cimer, blue moon, cherry in happy winter. Prav vsi okusi ustvarijo gosto vročo čokolado, ki jo iščemo vsako zimo. Več informacij o vročih čokoladah Chocomar najdete na njihovi spletni strani, spremljajte pa tudi njihov Facebook profil, kjer redno objavljajo recepte in zabavna dejstva o čokoladi.