O-STA

V Europarku se je odprla še trgovina HUGO

V petek se je v mariborskem Europarku odprla nova trgovina z oblačili priznane blagovne znamke HUGO. Njihova ponudba je namenjena vsem, ki si upajo izstopati in ki sami pišejo pravila svojega stila, saj ponuja kakovostne in drzne modne kose moških in ženskih oblačil, obutve in modnih dodatkov. Septembra je svoja vrata že odprla modna trgovina BOSS, ki je sinonim za brezčasno eleganco in kakovost.

Po kakovostne modne kose v Europark

"Z odprtjem obeh trgovin nemškega modnega koncerna, je štajerska prestolnica bogatejša za kar dve "monobrand" trgovini, ki ju tudi širše od gravitacijskega območja Europarka ni moč najti. Verjamemo, da se ju bodo obiskovalci zelo razveselili," je povedala center managerka Simona Mandl. Podjetje je leta 1923 ustanovil Hugo Boss. V petdesetih letih so začeli proizvajati predvsem moške obleke, kasneje pa so linijo razširili na obutev, dodatke in parfume. Znamko HUGO odlikujejo sproščeni, mladostni modni kosi, znamka BOSS prinaša brezčasne elegantne kroje.

Jutri opazovanje delnega Sončevega mrka

V torek, 25. oktobra, bo iz naših krajev viden delni Sončev mrk. Začetek mrka bo ob 11.17, vrhunec ob 12.21 in konec ob 13.25. Na vrhuncu mrka bo Luna zakrila 38 % Sončevega premera. V Astronomskem društvu Orion so v sodelovanju z nakupovalnim središčem ob tej priložnosti v severnem delu vrhnjega parkirišča organizirali javno opazovanje. To bo bo vsekakor zanimiv in nepozaben dogodek, ki ga ne gre zamuditi. V primeru slabega vremena, bo opazovanje odpadlo.