O-STA

Bellabeat Ivy health tracker uvrščen na Time-ov seznam najboljših izumov leta 2022

Sporočilo za javnost št. 15 /2022

Zagreb, november 2022

TIME je danes objavil svoj letni seznam najboljših izumov, ki vključuje 200 izjemnih inovacij leta 2022, ki spreminjajo naša življenja. Bellabeat Ivy je na seznamu v prestižni kategoriji wellness. Edinstven merilnik zdravja, zasnovan posebej za ženske.

Da bi sestavili seznam, je TIME pozval k nominacijam urednike in dopisnike TIME-a po vsem svetu, pri čemer je posebno pozornost namenil rastočim področjem, kot so industrija električnih vozil, zelena energija in umetna inteligenca. TIME je nato ocenil vsakega tekmovalca na podlagi številnih ključnih dejavnikov, vključno z izvirnostjo, učinkovitostjo, ambicioznostjo in vplivom.

O novem seznamu za leto 2022 so uredniki revije TIME zapisali: "Rezultat je seznam 200 revolucionarnih izumov (in 50 izumov s posebno omembo) - vključno z umetno inteligenco za preslikavo življenja, diamanti, narejenimi iz odvečnega ogljika v zraku, in najmočnejšim teleskopom doslej - ki spreminjajo način življenja, dela, igre in razmišljanja o tem, kaj vse je mogoče."

Bellabeat Ivy izstopa na TIME-ovem seznamu najboljših izumov leta 2022 kot edinstven sledilnik zdravja, ki je elegantno oblikovan kot pametna zapestnica. IVY spremlja dnevno rutino ženske in biološke odzive njenega telesa ter povezuje podatke z njenim menstrualnim ciklusom, nosečnostjo in drugimi zdravstvenimi podatki, kot so simptomi in razpoloženje. Z vsemi podatki, ki jih vsebuje mobilna aplikacija Bellabeat, Ivy preko nabora naprednih senzorjev ves dan in noč neprekinjeno spremlja reakcije in dnevne navade telesa. Ženskam pa nudi popoln vpogled v tempo življenja. Ivy je na voljo v 6 čudovitih barvah in je naprodaj za 249 dolarjev na bellabeat.com. Naprava je bila nedavno priznana v tisku ne le kot odlična naprava za spremljanje fizičnega zdravja, ampak tudi za duševno zdravje, dobro počutje in pozornost. Izdelek in mobilna aplikacija se dobro ujemata z ostalimi izdelki Bellabeat, kot je njihova Spring Smart Water Bottle.

Glavne značilnosti Bellabeat Ivy vključujejo:


• Dnevno ocenjevanje pripravljenosti

• Wellness rezultat

• Srčni utrip in ravni telesne pripravljenosti

• Aktivni srčni utrip

• Število korakov

• Aktivnost in aktivne minute

• Izgorevanje kalorij

• Hitrost dihanja

• Srčni utrip v mirovanju

• Srčno koherenco

• Spremljanje menstrualnega ciklusa in plodnosti

• Edini sledilnik z načinom spremljanja nosečnosti po meri in popolnim sledenjem nosečnosti iz tedna v teden

• Trajanje in kakovost spanja

• Mobilna aplikacija ponuja še več: od meditacij, trenerjev, prehranskih predlogov, hitrih receptov ...


"Uvrstitev na TIME-ov seznam najboljših izumov leta 2022 je izjemen dosežek za Bellabeat kot celoto in dokaz kakovosti izdelka, ki smo ga dali na trg. IVY in mobilna aplikacija sta ponujata nešteto vsebin za ženske vseh starosti in življenjskih obdobij, zato smo zelo ponosni na to priznanje. Želje žensk po bolj zdravem in produktivnem življenju se nenehno spreminjajo, zato mi ves čas sledimo njihovim potrebam. Bellabeat se bo vedno pripravljen prilagoditi potrebam naših strank in vedno bomo pripravljeni ponuditi najboljši možni izdelek za njihovo zdravje," pravi Urška Sršen, soustanoviteljica Bellabeata.


V preteklem letu je bil Bellabeat izjemno aktiven na področju ženskega wellnessa in FemTecha. Bili so prva naprava za spremljanje zdravja, ki se je takoj odzvala na vse večjo zaskrbljenost glede varnosti zasebnih podatkov, ki jih takšni izdelki zbirajo. Kot odgovor so zasnovali posebno šifriranje z zasebnim ključem za zaščito podatkov vseh uporabnic.


"Bellabeatova pot navzgor je bila stabilna od našega lansiranja leta 2014, vključitev Ivyja na TIME-ov seznam najboljših izumov leta 2022 pa je pomemben mejnik. Z izdajo Bellabeat Leaf smo dosegli velik uspeh, zato smo vedeli, da mora izdelek, ki ga bomo lansirali za njim, preseči vso konkurenco na področju zdravja žensk. V Bellabeat Ivy nam je uspelo vnesti neprimerljivo količino funkcionalnosti in tako dodatno izboljšati personalizacijo vsebine. Bellabeat si dosledno vsak dan prizadeva za revolucijo v industriji FemTech," pravi Sandro Mur, soustanovitelj Bellabeata.


Celoten seznam Timeovih najboljših izumov leta 2022 si oglejte tukaj: time.com/best-inventions-2022


#bellabeat #time #thebestinventionsof2022 #ivy #bellabeativy #urskasrsen #sandromur

Kontakt za više informacija:

Agencija za odnose z javnostmi IMRK d.o.o.

Franc Kaučič 041 446 470

franc@inmediasreskomunikacije.com


Bellabeat je vodilno podjetje za wellness tehnologijo, ki se osredotoča na opolnomočenje žensk. Ustanovljeno je bilo leta 2014, potem ko je na Y-combinatorju osvojilo nagrado "Top 3 Startup" v svoji kategoriji in leta 2015 nagrado Europas "Best Health Startup". Bellabeat izdeluje tehnološko najnaprednejšo senzorsko in programsko tehnologijo, ki spremlja celovite podatke o dobrem počutju, da bi ženskam pomagala optimizirati njihov napredek z razumevanjem lastnih podatkov in upoštevanjem smernic za njihovo izboljšanje. Posledica vsega tega so hiperpersonalizirana priporočila, ki temeljijo na podatkih, zbranih s celodnevnim spremljanjem zdravja, da lahko uporabniki hitreje dosežejo želeno psihofizično stanje - postanejo najboljša verzija samega sebe. Bellabeat je doslej prodal več kot 2 milijona svojih naprav in ima na svoji platformi več kot 8 milijonov uporabnikov. Podjetje ima sedež v San Franciscu, pisarne v Veliki Britaniji, na Hrvaškem in v Aziji z več kot 100 zaposlenimi in trenutno pospešeno rastjo 20 % mesečno. www.bellabeat.com