O-STA

Uspeh z zaponkami

Sodelovanje v zgodnji fazi je ključno za uspeh - dokazano zniževanje stroškov skozi celotni proizvodni postopek - boljša kvaliteta zaradi večje zanesljivosti v postopku.

Forchtenberg, Nemčija - 18. aprila

Cene so posledica proizvodnih stroškov. Ta preprosta ugotovitev je osnova, na kateri je strojno podjetje Ubrig & Söhne iz Heiligenhausa v Nemčiji zgradilo svojo podjetniško filozofijo: zgodnja vključenost v razvojne procese strank. Skupaj s svojimi dobavitelji podjetje izdeluje celovite rešitve od samega začetka projekta. Strategija se je poplačala v obliki velikega zaupanja v znanje in kvaliteto podjetja. V avtomobilski industriji je Ubrig & Söhne znano kot podjetje, ki v sodelovanju dobaviteljev, vedno zagotovi visoko kvaliteto proizvodov, tudi ko je treba zniževati proizvodne stroške.

To filozofijo potrjuje Mario Metzger, ki je odgovoren za razvoj proizvodov pri podjetju Arnold Umformtechnik GmbH. To podjetje, ki proizvaja vijake, že dolgo sodeluje z Ubrig & Sohne pri razvoju novih rešitev. "Skozi vseh 15 let sodelovanja s podjetjem Ubrig & Söhne smo bili vedno zraven od samega začetka projekta," je povedal Metzger. Od začetka devetdesetih let podjetje Ubrig & Söhne uporablja vijake Arnold Remfom pri proizvodnji svojih sponk. To je omogočilo, da je podjetje povečalo proizvodnjo komponent. Vijaki Remform so bila logična izbira zaradi karakteristik zavijanja, hkrati pa so izpolnjevali vse podane zahteve in so bili cenejši od navadnih sponk na osnovi vijaka in matice. �"Približno 80 odstotkov naši sponk je zasnovanih na vijakih Remform iz podjetja Arnold," je povedal Peter Langer iz Ubrig Industrial Engineering.

Plastika pridobiva na pomenu

Ubrig & Söhne je skupaj s podjetjem Arnold zaznamoval postopek neposrednega pritrjevanja na plastike. Podjetji sta zelo zgodaj ugotovili, da uporaba plastike v avtomobilski industriji narašča. Lahko oblikovanje, nizka teža in možnost reciklirarnja govorijo v prid uporabe tega sintetičnega materiala.

V sodelovanju s strokovnjaki iz podjetja Arnold je Ubrig & Söhne hitro ugotovil, da uporaba zaponk Remform znižuje stroške. Ker ni potrebe po uporabi vložkov, se znižujejo stroški uporabljenega materiala. Poleg tega pa hitro pritrjevanje in samodejno prilagajanje delov skrajšajo čas postopka, zaradi česar se poveča produktivnost in izkoristek proizvodnih kapacitet. "Opazili smo 60% znižanje stroškov v primerjavi z običajnimi zaponkami," Langer pojasnjuje prednost uporabe Remform zaponk.

Kontakt:

Arnold Umformtechnik GmbH & Co. KG

Michael Pult , Dipl. - Betriebswirt (FH)

Marketing and Communications Manager

Tel.: 0049-(0)7947-821-170

Faks: 0049-(0)7947-821-111

e-pošta: michael.pult@arnold-umformtechnik.de

www.arnold-umformtechnik.de

Skupina Arnold Group je v stoodstotni lasti skupine Würth Group, ki zaposluje 46.000 delavcev v 314 podjetjih po celem svetu, ki skupaj ustvarijo več kot 6 milijard evrov prihodkov.

Informacija za medije

Uspeh z zaponkami

Sodelovanje v zgodnji fazi je ključen za uspeh - dokazano zniževanje stroškov skozi celotni proizvodni postopek - boljša kvaliteta zaradi večje zanesljivosti v postopku.

Forchtenberg, Nemčija - 18. aprila

Cene so posledica proizvodnih stroškov. Ta preprosta ugotovitev je osnova na kateri je strojno podjetje Ubrig & Söhne iz Heiligenhausa v Nemčiji izgradilo svojo podjetniško filozofijo: zgodnja vključenost v razvojne procese strank. Skupaj s svojimi dobavitelji podjetje izdeluje celovite rešitve od samega začetka projekta. Strategija se je poplačala v obliki velikega zaupanja v znanje in kvaliteto podjetja. V avtomobilski industriji je Ubrig & Söhne znano kot podjetje, ki v sodelovanju dobaviteljev, vedno zagotovi visoko kvaliteto proizvodov, tudi ko je treba zniževati proizvodne stroške.

To filozofijo potrjuje Mario Metzger, ki je odgovoren za razvoj proizvodov pri podjetju Arnold Umformtechnik GmbH. To podjetje, ki proizvaja vijake, že dolgo sodeluje z Ubrig & Sohne pri razvoju novih rešitev. "Skozi vseh 15 let sodelovanja s podjetjem Ubrig & Söhne smo vedno bili zraven od samega začetka projekta," je povedal Metzger. Od začetka devetdesetih let podjetje Ubrig & Söhne uporablja vijake Arnold Remfom pri proizvodnji svojih sponk. To je omogočilo, da je podjetje povečalo proizvodnjo komponent. Vijaki Remform so bila logična izbira zaradi karakteristik zavijanja, hkrati pa so izpolnjevali vse podane zahteve in so bili cenejši od navadnih sponk na osnovi vijaka in matice. �"Približno 80 odstotkov naši sponk je zasnovanih na vijakih Remform iz podjetja Arnold," je povedal Peter Langer iz Ubrig Industrial Engineering.

Plastika pridobiva na pomenu

Ubrig & Söhne je skupaj z podjetjem Arnold zaznamoval postopek neposrednega pritrjevanja na plastike. Podjetji sta zelo zgodaj ugotovili, da uporaba plastike v avtomobilski industriji narašča. Lahko oblikovanje, nizka teža in možnost reciklirarnja govorijo v prid uporabe tega sintetičnega materiala.

V sodelovanju s strokovnjaki iz podjetja Arnold je Ubrig & Söhne hitro ugotovil, da uporaba zaponk Remform znižuje stroške. Ker ni potrebe po uporabi vložkov se znižujejo stroški uporabljenega materiala. Poleg tega pa hitro pritrjevanje in samodejno prilagajanje delov skrajšajo čas postopka, zaradi česar se poveča produktivnost in izkoristek proizvodnih kapacitet. "Opazili smo 60% znižanje stroškov v primerjavi z običajnimi zaponkami," Langer pojasnjuje prednost uporabe Remform zaponk.

Kontakt:

Arnold Umformtechnik GmbH & Co. KG

Michael Pult , Dipl. - Betriebswirt (FH)

Marketing and Communications Manager

Tel.: 0049-(0)7947-821-170

Faks: 0049-(0)7947-821-111

e-pošta: michael.pult@arnold-umformtechnik.de

www.arnold-umformtechnik.de

Skupina Arnold Group je v stoodstotni lasti skupine Würth Group, ki zaposluje 46.000 delavcev v 314 podjetjih po celem svetu, ki skupaj ustvarijo več kot 6 milijard evrov prihodkov.