V letu 2006 nogometni debi ponudnika namestitvenih storitev za medije, sponzorje in nacionalne olimpijske komiteje

FRANKFURT, Nemčija, 20. aprila 2006 - Agencija Corporate Concierge, ki je specializirana za ponudbo namestitvenih zmogljivosti za športne, poslovne, medijske in vladne organizacije na mednarodnih dogodkih, bo na letošnjem svetovnem prvenstvu v nogometu v Nemčiji ponudila storitve, prilagojene posameznim strankam.

Corporate Concierge je namestitvene storitve začela ponujati na olimpijskih igrah v Atenah (2004) in Torinu (2006). "Stanovanje je bilo zelo domače in udobno," je dejal Michel Andichon, vodja športne logistike pri televizijski postaji France Television. "Predogled stanovanja v Sestrieru (blizu Torina) je bil učinkovit in nezapleten," je dodal.

V ekipi za svetovni pokal pri agenciji Corporate Concierge so člani iz 18 držav, pri čemer agencija svoje storitve ponuja v materinem jeziku skoraj vseh sodelujočih držav. V programu so na voljo opremljena stanovanja, ki izpolnjujejo naše standarde, hotelske zmogljivosti, napredne internet možnosti in prevoz.

V ponudbi so tri vrste namestitev, in sicer "standardni", "poslovni" in "nadstandardni". Razlike so v splošnem inventarju, lokaciji in reprezentativnosti. "CC se osredotoča na rešitve "vse na enem mestu", saj prednosti stroškovne učinkovitosti in dodane vrednosti ne vplivajo negativno na izpolnjevanje ključnih standardov hotelskih storitev," je dejal Robert Hofmann.

Ker bo svetovni pokal potekal v 12 mestih, je agencija pripravila dva standardna paketa: paket Mesto, ki omogoča nastanitev v stanovanju v enem izmed mest - prizorišč tekem, in paket Ekipa, s katerim lahko uporabniki svoji ekipi sledijo po vseh mestih, kjer igra.

Agencija Corporate Concierge slovi po tem, da nenehno skrbi za kakovost svojih klasičnih storitev, ob tem pa vedno išče sodobne rešitve. Med zadnjimi pridobitvami je prilagojen paketni dostop do širokopasovnega interneta preko DSL, S-DSL in satelita.

Primere naših namestitvenih zmogljivosti najdete na:

Kontakt:

Christina Sintihakis