O-STA

V Europark prihaja Božiček!

Zapadel je prvi sneg in čarobnemu decembru dodal piko na i. Tisočere lučke, božično-novoletni sejmi in vonj po prazničnih dobrotah vzbujajo prijetne občutke in rišejo nasmehe na obraze. Tudi na nakupovalnih ulicah mariborskega Europarka je veselo, saj se v tem mesecu obeta kar nekaj nepozabnih dogodkov. V soboto, 16. 12., Veverica Mica vse otroke vabi na predstavo Pod prazničnim dežnikom, ki bo ob 11. uri na osrednjem prireditvenem prostoru. Že v torek, 20. 12., ob 17. uri pa bo Europark s svojim obiskom počastil Božiček!

Pod prazničnim dežnikom z Veverico Mico

Vse otroke in starše Veverica Mica to soboto, 16. decembra, ob 11.00, prijazno vabi na ogled predstave Pod prazničnim dežnikom, v kateri boste spremljali zgodbo Meda Eda in pingvinčka Pina, ki sta najboljša prijatelja na svetu, a živita milijone kilometrov narazen. Letos sta se odločila, da se srečata na pol poti in novo leto 2023 pričakata skupaj. Otroci jima bodo na poti lahko priskočili na pomoč. Po predstavi bo Veverica Mica otrokom razdelila majhne pozornosti.

Ne zamudite obiska Božička!

Največje nakupovalno središče severovzhodne Slovenije bo v torek, 20. decembra, ob 17. uri obiskal Božiček. Otroci si bodo na osrednjem prireditvenem prostoru lahko ogledali predstavo Take praznične in nato skupaj priklicali Božička. Že veste, katero skrito željo mu boste zaupali? Dobri mož je obljubil, da bo otroke razveselil z darilci in se z njimi fotografiral.

V mariborskem Europarku si v teh dneh lahko priskrbite vse potrebno za popolne praznične dni. Sprehodite se po božično-novoletnem sejmu z bogato izbiro unikatnih izdelkov in se fotografirajte pod novoletno jelko velikanko. Vse do 24. decembra pa bosta spretni aranžerki darila, kupljena v nakupovalnem središču, za vas lepo zavili. Tako lahko vse uredite na enem mestu in se prepustite pravljičnemu vzdušju.

Več informacij o aktualnem dogajanju in ponudbi je dostopnih na spletni strani www.europark.si.