O-STA

Najboljša vroča čokolada za otroke

Otroci uživajo v barvitih pijačah, ki jih zabavajo že s svojim videzom. Zato so v goriškem podjetju Rokmar d. o. o. ustvarili dva slastna okusa vroče čokolade, ki sta na voljo v privlačni modri in rožnati barvi. Z njimi boste navdušili vse mlade nadebudneže!

Vroča čokolada Blue Moon

Otroci, ki obožujejo sladoled Modro nebo, bodo navdušeni nad to slastno modro pijačo! Vroča čokolada Blue Moon ima okus po borovnicah, s svojo svetlo modro barvo pa bo razvedrila še tako siv dan. Če ne veste, kaj bi podaril nečaku ali vnuku, mu za božično darilo prinesite vročo čokolado Blue Moon.

Vroča čokolada Cherry

Ta slastni napitek je primeren za vse mlade oboževalke rožnate barve. Vroča čokolada Cherry ima okus po češnji, njena nežna barva pa je popolna za vse mlade princeske. Če imate torej hčerko ali nečakinjo, ki bi najraje živela v rožnatem gradu in jedla samo rožnato hrano, ji morate podariti to vročo čokolado.

Za božič podarite zabavo v skodelici

Božični prazniki so pred nami in vsak otrok bo vesel igrivega napitka, ki je lepega videza in slastnega okusa. Najboljšo vročo čokolado za otroke najdete pri Chocomarju, njihova priprava je preprosta, končni rezultat pa gosta vroča čokolada kot v vaši najljubši kavarni. Celotno ponudbo vročih čokolad najdete na spletni strani Chocomarja, vse okuse pa najdete v Mercatorjevih in Tuševih Cash&Carry, kjer lahko kupujete tudi kot fizična oseba!