O-STA

V Europark prihaja Dedek Mraz!


Do božičnega konca tedna nas loči le še par dni, ko se bomo srečali z družinskimi člani in prijatelji ter si vzeli čas za druženje, obdarovanje in izmenjavo lepih misli. V največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije je že vse nared za čaroben božič. V teh dneh si lahko v Europarku priskrbite še zadnja darilca za najbližje in jih tudi brezplačno zavijete. Naslednji teden, v sredo, 28. 12., bo stare in mlade z obiskom razveselil Dedek Mraz.

Otroška predstava in obisk Dedka Mraza

V sredo, 28. 12., ob 16.30 si bodo najmlajši obiskovalci Europarka lahko ogledali še zadnjo otroško predstavo letos. Na osrednjem prireditvenem prostoru bo zaživela škratkolovska praznična predstava Čisto ne-navadno darilo. Otroci se bodo podali v deželo škratkov, kjer se izpolnijo največje skrite želje. Skupaj s škratkoma se bodo nasmejali, zaplesali ter zavili čisto ne-navadno darilo. Po koncu predstave, ob 17. uri, bo zbrane obiskal Dedek Mraz v spremstvu pravljičnih živalic. To bo odlična priložnost, da mu zaupate svoje novoletne želje.

Zadnji božični nakupi

Če iščete še zadnja praznična darila za najdražje, boste v Europaku našli odlične ideje. S toplim kosom oblačila, sladko dobroto ali darilnim bonom ne boste razočarali. Darilne bone Desetak najdete pri info točki ali jih enostavno naročite prek spleta. Vsa darila, kupljena v Europarku, bosta spretni aranžerki pred gostinskim lokalom Ginger tudi brezplačno zavili. Za piko na i božičnim darilom lahko poskrbite še danes in jutri med 9. in 21. uro ter v soboto od 8. do 17. ure. Na info točki so ob koncu leta pripravili brezplačne praznične kartice, na katere lahko napišete kak lep spomin in jih podarite najbližjih.

Praznični delovni čas

Na praznični soboti, 24. in 31. 12. bo nakupovalno središče odprto od 8. do 17. ure. V ponedeljek, 26. 12., in v ponedeljek, 2. 1., Europark ne posluje. Več informacij o obratovalnem času in dogajanju do konca leta je na voljo na spletni strani www.europark.si.