O-STA

Nov poslovalni čas v Europarku

Z 2023 je v Europarku začel veljati nov poslovalni čas (foto_AV studio)
Za zdrav začetek leta obiščite Europarkovo ekološko tržnico (foto_AV studio)
V Čarobnem svetu lahko otroci praznujejo svoj rojstni dan (foto_AV studio)

V mariborskem Europarku je z letom 2023 začel veljati nov poslovalni čas. Od zdaj naprej bodo vse trgovine in gostinski ter storitveni lokali odprti od ponedeljka do petka od 9. do 21. ure in ob sobotah od 8. do 21. ure.

Zdrav začetek novega leta

Največje nakupovalno središče severovzhodne Slovenije letos za obiskovalce pripravlja tako tradicionalne kot tudi nove dogodke in vsebine. Kot do sedaj bo vsako sredo od 14. do 19. ure v pritličju Europarkova ekološka tržnica. Če ste med tistimi, ki so si v novem letu zadali, da se bodo prehranjevali bolj zdravo, lahko na stojnicah izberete ekološko pridelana živila in si pripravite okusne jedi. Lokalni kmetovalci in pridelovalci na tržnici ponujajo domače naravne proizvode, kakovostna olja, sezonsko sadje, svežo in vloženo zelenjavo ter mesne in pekovske izdelke. Na tržnici so na voljo tudi ekološki kozmetični izdelki in izdelki za dom.

Aktivnosti za najmlajše

Za zabavo najmlajših obiskovalcev Europarka bo skrbela Veverica Mica s poučnimi in zabavnimi otroškimi predstavami. V času poslovanja nakupovalnega središča - med tednom od 9. do 21. ure in ob sobotah od 8. do 21. ure - lahko otroci starše med nakupovanjem počakajo v otroškem parku Čarobni svet. Otroci se lahko pod nadzorom brezskrbno igrajo od ponedeljka do petka med 15. in 21. uro ter ob sobotah med 8. in 21. uro. V nakupovalnem središču za najmlajše organizirajo tudi praznovanje rojstnih dni z animacijskim programom, torto in številnimi dogodivščinami.

Več informacij o aktualni ponudbi in dogajanju lahko spremljate na spletni strani www.europark.si in družabnih omrežjih Facebook in Instagram.