O-STA

Ruth Pollock iz podjetja Intervoice se je pridružila Mednarodnemu združenju za izboljšane glasovne storitve; Intervoice bo s tem podpiral razvoj trga glasovnih storitev

DALLAS - (BUSINESS WIRE), 3. maj, 2006 - Intervoice, Inc. (Nasdaq:INTV), vodilno svetovno podjetje na področju glasovnih in podatkovnih rešitev, je sporočilo, da je njihova direktorica za mednarodno trženje izdelkov Ruth Pollock postala članica odbora Mednarodnega združenja za izboljšane glasovne storitve, znanega tudi kot VMA.

VMA je svetovna neprofitna organizacija, ki promovira izboljšane glasovne storitve na področju telekomunikacij. Ključni cilji združenja so omogočiti boljše razumevanje tehnologije, trga, aplikacij in storitev, ki vplivajo na industrijo izboljšanih glasovnih storitev, ter s pomočjo izmenjave informacij podpirati razvoj novih kreativnih storitev na trgu.�"

Podjetje Intervoice že več let sodeluje z VMA in ga tudi podpira, pri čemer dokazuje pravi duh sodelovanja in svojim članom prinaša več kot dvajset let izkušenj v tej industriji," je povedal Klaus Dieter Liedtke, predsednik odbora VMA. "Ruth Pollock je dinamična in kreativna, kar sta dve ključni sestavini in dragocen prispevek našemu odboru."�"

Celoten potencial industrije izboljšanih glasovnih storitev lahko najbolje izkoristimo s sodelovanjem," je povedala Ruth Pollock, direktorica za mednarodno trženje izdelkov pri podjetju Intervoice. �"VMA igra pomembno vlogo na trgu, saj ponuja platformo za soočanje z izzivi, kako ustvariti trajnostno in dobičkonosno industrijo. Odprt odnos do izmenjave izkušenj med 200 člani te organizacije deluje kot katalizator za številne nove storitve, in bo osrednjega pomena pri spodbujanju kreativnih idej, ki bodo pozitivno vplivale na tržišče."

Ruth Pollock v odbor VMA prinaša več kot dvajset let izkušenj na področju analize človeškega gibanja in deset let na področju izboljšanih glasovnih storitev. Pollockova je igrala pomembno vlogo pri uveljavljanju vodilnih storitev v imenu nekaterih vodilnih svetovnih telekomunikacijskih znamk, vključno z Orange, Motorola in Sony. Pri podjetju Intervoice je vodila Intervoiceov projekt razvoja edinstvenega pristopa za uporabnost aplikacij Vedenjska ergonomija (Behavioral Ergonomics), prav tako pa je odgovorna za strateško vodenje Intervoiceove vodilne platforme Izmenjava medijev (Media Exchange).

VMA je nedavno izvedla panevropsko raziskavo o izboljšanih glasovnih storitvah tistih operaterjev, ki se ukvarjajo s ključnimi področji, kot so Dokončevanje klicev (Call Completion), Kratka sporočila (SMS), Možnosti plačevanja (Payment Alternatives), Skrb za stranke (Customer Care), Osebne nastavitve (Personalization) in Podatkovno obogateni mediji (Data Rich Media).

O podjetju Intervoice

Intervoice, Inc. (Nasdaq: INTV)nudi vodilnim svetovnim podjetjem in omrežnim operaterjem okvir Intervoiceovih rešitev (Intervoice SolutionsFramework), vključno s platformo, programsko opremo, aplikacijami in storitvami za optimalno uporabo s pomočjo glasovnih avtomatičnih rešitev. Intervoiceova Izmenjava medijev (Media Exchange), odprta multimedijska platforma, ustvarjena po standardih, nudi enkratno fleksibilnost za napredna multimedijska sporočila, portal, interaktivni glasovni odgovor (IVR) in plačilne aplikacije. Podjetje deluje na trgu podjetij in omrežij, in nudi rešitve, ki izboljšujejo operativno zmogljivost in pospešujejo prodajo, hkrati pa so stranke vse bolj zadovoljne in zveste. Intervoiceova serija profesionalnih storitev (Professional Services Agility Suite) z več kot dvajset let izkušenj na področju integracije sistemov in storitev nudi dokazano najboljše možnosti za oblikovanje, uveljavljanje in optimizacijo glasovnih aplikacij. Intervoiceove sisteme so uporabili že več kot 23.000-krat v podjetjih v različnih industrijah po vsem svetu. Sedež podjetja Intervoice, ki je tudi potrjen partner podjetja Microsoft in potrjen partner za učne rešitve, je v Dallasu, pisarne pa ima tudi v Evropi, na Bližnjem vzhodu, Južni Ameriki, Afriki ter v Aziji. Za več informacij obiščite www.intervoice.com.

O organizaciji VMA

VMA je v zadnjih osemnajstih letih združilo predstavnike industrije izboljšanih glasovnih storitev, vključno z glasovno pošto in glasovno predelovanje. Predstavniki so svetovni operaterji, ponudniki storitev, stranke, strokovnjaki in svetovalci. Srečanj VMA, ki se jih je možno udeležiti le s povabilom, se udeležujejo predstavniki žičnih in brezžičnih operaterjev, prodajalcev in svetovalcev iz Evrope, severne in južne Amerike ter bližnjega in daljnjega Vzhoda. Srečanja VMA članom in povabljencem nudijo edinstveno priložnost za izmenjavo idej z drugimi predstavniki te industrije, in izboljšanje omrežnega in poslovnega potenciala njihovega podjetja. VMA je neprofitno združenje. Za več informacij nas lahko obiščete na www.ivma.ch.

KONTAKT:

Lighthouse PR

Ruth Jones, +44(0) 207 4946580 (kontakt za medije)

intervoice@lighthousepr.com

ali

A&R Partners

Marisa Lam, 650-762-2883

mlam@arpartners.com