O-STA

Razstava BIVANJE Z LESOM na ogled v CENTRU INTERSPAR VIČ

Ljubljana, do 4. februarja 2023

Je mogoče bivati v kakovostno grajeni hiši iz lesa in si dom opremiti z lesenim interierjem? Odgovor je "da"! O tem se lahko prepričate na nacionalni razstavi Bivanje z lesom -SLOWOODLIFE, ki gostuje v prostorih nakupovalnega centra Interspar Vič. Vsebina prikazuje lesene objekte in k trajnostnemu razvoju usmerjene produkte, ki ustvarjajo trg lesnih in ostalih proizvodov povezanih z višjo bivanjsko kulturo sodobnega uporabnika.

ODLIČNA LOKACIJA Center Interspar VIČ je izjemna točka srečanj v slovenski prestolnici. Na več kot 12.500 kvadratnih metrih prodajnih površin se nahaja več kot 30 trgovin, center pa v povprečju privabi vsak dan privabi več kot 10.300 obiskovalcev. Ti bodo imeli vse do 4. februarja priložnost, da si ogledajo odmevni vseslovenski razstavni projekt, ki združuje najbolj kakovostne slovenske ponudnike in prikazuje strast do uporabe lesa kot najboljšega gradnika.

PARADNA PROMOCIJA LESA Razstava Bivanje z lesom popularizira kulturo gradnje in rabo lesa ter omogoča kakovostnim proizvajalcem, arhitektom, ponudnikom, oblikovalcem in projektantom, da predstavijo svoje reference širši javnosti. V osmih letih se je razstava razvila na nivo, ki ga spremljamo danes: panoji so opremljeni z večjezičnimi opisi, vključene so QR kode, vzpostavljena je izjemna medijska podpora na spletni strani SLOWOODLIFE, videih na YT kanalu, socialnih omrežjih in odlična povezanost s priznanimi slovenskimi mediji.

Ustanovitelja gibanja SLOWOODLIFE in organizatorja razstave "Bivanje z lesom" Liljana Vogrinec in Dušan Waldhütter sta v sklopu gostovanja v Centru Interspar VIČ izrazila navdušenje: "Ponosna sva, da se v tej zgodbi povezujemo s tistimi, ki soustvarjajo naš trajnostni napredek in novo skupno identiteto."

Organizacija in izvedba razstave: SLOWOODLIFE, d. o. o. Pokrovitelja razstave: Direktorat za lesarstvo, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo RS, in javna agencija SPIRIT Slovenija; Partnerja razstave: Geberit, d. o. o., CBD, d. o. o. Več o razstavi si lahko preberete na spletni strani razstave Več informacij: office@slowoodlife.com

Foto: SLOWOODLIFE