O-STA

Vroča čokolada - najbolj priljubljeni okusi na svetu

Kakšno vročo čokolado najraje pijete? Klasično temno ali belo? Ali imate rajo kako z okusom, na primer lešnik ali kokos? Na trgu obstaja kar nekaj različnih okusov vroče čokolade, zato nas je zanimalo, kateri so najbolj priljubljeni okusi na svetu. Se bo med njimi znašel tudi vaš najljubši okus?

Nutela

Ali koga preseneti, da je na prvem mestu okus Nutele? Ta sladek namaz iz lešnikov in čokolade kraljuje po vsem svetu, zato ni čudnega, da je prisoten tudi v vroči čokoladi. Najbolj priljubljen okus vroče čokolade je tako sladka čokolada s pridihom lešnikov.

Poprova meta

Ljubitelji metinega čaja vedo, kako čudovit občutek je, ko naredijo požirek vročega čaja, ki jih nato pohladi v želodcu. Ista logika je uporabljena pri vroči čokoladi. Dodatek poprove mete popestri sladkobo in pričara svežino poletja.

Slana karamela

V zadnjih letih je slana karamela pridobila na priljubljenosti, saj dodatek soli nevtralizira sladkobo karamele, kombinacija pa zagotavlja prav nepozaben okus. Trendovska slana karamela je priljubljena tudi pri nas, kjer jo lahko najdete v najrazličnejših sladicah in napitkih.

Pomaranča

Je še kaj boljšega od kombinacije čokolade in pomaranče? Le malo okusov se lahko kosa s to klasično simfonijo okusov. Nič čudnega, da jo najdemo v piškotih, tortah, bonbonih in seveda tudi v vroči čokoladi.

Arašidovo maslo

Za priljubljenost arašidovega masla se lahko zahvalimo Američanom, vendar je ta okus močno prisoten tudi na našem trgu. Vroča čokolada z okusom oziroma dodatkom arašidovega masla je sicer manj pogosta, vendar je samo še vprašanje časa, kdaj bo tudi ta okus postal klasika v naših kavarnah.

Najboljšo vročo čokolado pri nas najdete pri Chocomarju

Najboljša slovenska vroča čokolada Chocomar se ponaša z izjemno enostavno pripravo, končni rezultat pa je gosta vroča čokolada kot v vaši najljubši kavarni. Celotno ponudbo vročih čokolad najdete na spletni strani Chocomarja, sledite pa lahko tudi njihovemu Facebook profilu. Vse okuse najdete v Mercatorjevih in Tuševih Cash&Carry, kjer lahko kupujete tudi kot fizična oseba!