O-STA

Synology je predstavil DiskStation DS723+

Ljubljana, 17. 1. 2023 - Synology je predstavil novi strežnik NAS Synology DiskStation DS723+ z dvema režama za vgradnjo diskov, najmanjšo razširljivo napravo v svoji ponudbi rešitev vse v enem za domače pisarne in mala podjetja.

DS723+, ki ga poganja operacijski sistem Synology DiskStation Manager (DSM), ponuja celovite rešitve za zaščito in upravljanje poslovnih podatkov, preprost način sodelovanje na skupnih dokumentih, dostop do datotek na daljavo in nadzor strojne opreme, vse v kompaktnem namiznem formatu.

"Nova naprava zagotavlja impresivno zmogljivost glede na svojo velikost," je povedal Michael Wang, produktni vodja pri Synology. "S kompaktno obliko bo zagotovo všeč tistim, ki imajo manjše zahteve glede shranjevanja, vendar se ne želijo odpovedati udobju centraliziranega shranjevanja in možnosti povečanja sistema v prihodnosti."

Platforma za shranjevanje z možnostmi razširitve

DS723+ je idealen za profesionalne skupine in mala podjetja, ki želijo stopiti v svet centraliziranega shranjevanja, ali kot centralna naprava v razpršena pisarniška okolja. Če uporabniki potrebujejo večjo zmogljivost, ga je možno nadgraditi z razširitveno enoto DX517 na do skupno 7 diskov.

Zmogljivosti lahko uporabniki tudi nadgradijo po zaslugi možnosti dodajanja 10GbE povezljivosti in diskov M.2 NVMe SSD, ki jih lahko vgradijo v PCIe režo. S tem pridobijo hitrejši predpomnilnik ali ustvarijo dodatna pomnilniška področja sestavljena z diski SSD.

Lokalna shramba s povezavo v oblak

DS723+ omogoča intuitivno upravljanje datotek in skupno rabo s pomočjo rešitve Synology Drive, ki združuje dostop do datotek na več platformah z zasebnostjo, ki jo ponuja lokalna shramba. Za ekipe, ki delajo na daljavo, in podjetja, ki delujejo na več lokacijah, je na voljo tudi sinhronizacija datotek med spletnimi mesti za zrcaljenje vsebine med napravami Synology.

Zmogljivosti hibridnega oblaka, ki jih zagotavlja Synology Hybrid Share, omogočajo uporabnikom, da združijo prednosti lokalne infrastrukture in oblaka s shranjevanjem večine podatkov v oblaku, medtem ko pogosto dostopane datoteke ohranja v predpomnilniku lokalne naprave. Tako lahko uporabniki do njih dostopajo pri hitrostih, ki jih omogoča lokalno omrežje.

Centralna naprava za varnostno kopiranje podatkov

Na DS723+ lahko varnostno kopirate sisteme Windows in Linux, navidezne računalnike Hyper-V/VMware in račune Microsoft 365/Google Workspace z uporabo Synologyjeve zbirke Active Backup Suite, ki ščiti kritične ali občutljive podatke pred izsiljevalsko programsko opremo in drugimi kibernetskimi grožnjami.

Za še višjo raven zaščite pa lahko ustvarite tudi varnostne kopije in trenutne posnetke stanja podatkov, shranjenih v NAS, ki jih je mogoče nato hraniti na drugem strežniku, nameščenem na drugi lokaciji ali v oblaku.

Vsestranska in intuitivna rešitev za nadzor

S podporo za več kot 8.300 potrjenih IP kamer in naprav ONVIF lahko zmogljiva rešitev Synology Surveillance Station VMS spremeni DS723+ v popoln sistem za upravljanje videa, ki shranjuje posnetke lokalno, dostopno le uporabnikom.

Uporabniki lahko hitro in preprosto nastavijo in upravljajo do 40 kamer z uporabo sodobnega in prilagodljivega vmesnika. Pri spremljanju večjih ali več-stavbnih okolij, lahko posnetke povežejo s tlorisnimi načrti stavb ali zemljevidi Google Maps/OpenStreetMap. Enostavno in učinkovito nadomestno delovanje z uporabo večih snemalnih strežnikov, centralno upravljanje večih naprav in možnost hkratnega snemanja posnetkov v oblak Synology C2 povečujejo varnost in razpoložljivost pomembnih posnetkov nadzornih kamer.

Dosegljivost

Naprave Synology DS723+ so že na voljo pri lokalnih zastopniki podjetja Synology v Sloveniji. Za več informacij kliknite na spletno stran podjetja Xenon forte d.o.o..

Več podatkov o napravah NAS Synology.

#

O podjetju Synology Inc.

Synology je predan izkoriščanju prednosti, ki jih ponuja razvoj sodobnih tehnologij in tako odločen omogočiti podjetjem in domačim uporabnikom zanesljiv in dostopen način za centralizacijo hrambe podatkov, poenostavljenega varnostnega kopiranja podatkov, pošiljanja in sinhronizacije datotek preko različnih platform in nemotenega dostopa do podatkov. Cilj podjetja Synology je zagotavljanje izdelkov z naprednimi lastnostmi in najboljšimi storitvami za uporabnike v svojem razredu.

O podjetju Xenon forte d.o.o.

Podjetje Xenon forte sodeluje s podjetjem Synology že od leta 2009 ter skrbi za distribucijo, promocijo in tehnično podporo Synology NAS strežnikov v Sloveniji. Poleg tega pa je Xenon forte dolgoletni partner podjetja Kyocera Document Solutions, ki je proizvajalec tiskalniških naprav in ponudnik rešitev za upravljanje z dokumenti. Xenon forte s Kyocero sodeluje že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Synology in Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij.

Kontakt:

Tomaž Zajc, vodja marketinga

Xenon forte d.o.o.

Letališka cesta 29, Ljubljana

Tel: (01) 5484 812

E-pošta: tomaz@xenon-forte.si