O-STA

Podjetje za preventivno medicino in upravljanje zdravja, U.S. Preventive Medicine, imenovalo bivšega vodilnega sodelavca Ernest & Young za poslovnega direktorja

DALLAS, ZDA--(BUSINESS WIRE)--5. maja, 2006--Podjetje za preventivno medicino in upravljanje zdravja, U.S. Preventive Medicine Inc. (www.USPreventiveMedicine.com), je sporočilo, da je Brian Baum, bivši vodilni sodelavec svetovalnega podjetja Ernst & Young, postal poslovni direktor. Podjetje se pripravlja na zagon centrov za preventivno medicino po ZDA, ki ga bo upravljal skupaj z bolnišnicami in zdravniki. Lokalni zdravstveni domovi Centers for Preventive Medicine(R) bodo ponujali široko paleto storitev preventivne medicine, sprememb življenjskega sloga in upravljanja zdravja.

"Brian bo v sodelovanju z bolnišnicami in zdravniki usmerjal zagon in promocijsko dejavnost za komercializacijo trga preventivne medicine in upravljanja zdravja. Glavna razlika našega poslovnega modela v primerjavi z ostalimi je, da poganjamo poslovanje bolnišnic in osebnih zdravnikov s katerimi sodelujemo. Obširne izkušnje in poznanstva, ki jih ima Brian v najvišjih zdravstvenih krogih so zelo pomembna za našo upravljavsko ekipo in za doseganje naših razvojnih ciljev. Zelo smo veseli, da nekdo Brianovega profila prevzema mesto poslovni direktor našega podjetja," je povedal Christopher Fey, predsednik uprave in izvršni direktor U.S. Preventive Medicine.

"Razumevanje razvojnega potenciala, ki jih imajo storitve preventivne medicine, sprememb življenjskega sloga in upravljanja zdravja so me pripeljale k podjetju U.S. Preventive Medicine. V sodelovanju z bolnišnicami in zdravniki pri komercializaciji trga preventivne medicine in upravljanja zdravja lahko vnesemo ogromno dodane vrednosti v trg zdravstvenih storitev. To podjetje bo spremenilo miselnost na tem področju in veselim se novih izzivov," je povedal Baum.

Baum je skupaj z Univerzo Duke marca 2004 ustanovil Health Record Network Foundation (HRN), neprofitno ustanovo, ki je zadolžena za razvoj trga za elektronske zdravstvene kartoteke in ustanovitev organizacije, ki se bo odzvala na povpraševanje po teh storitvah.

Baum je pred tem deloval kot direktor trženja pri sektorju za zdravstvo in finance podjetja Cap Gemini Ernst & Young. Še prej je pri podjetju Ernst & Young vodil projekt ustanovitve prve spletne svetovalnice, imenovane Ernie(TM), ki je združila vse svetovalne storitve tega podjetja, vključno z davčnim svetovanjem. Za njegovo delo pri projektu Ernie je bil sprejet v Smithsonian Institute za inovacije, ena od najbolj prestižnih nagrad za razvoj in uporabo tehnologije v poslovnem svetu.

Baum je v Ernst & Young prišel iz podjetja Bell Atlantic Company, kjer je kot direktor aplikacij pri podružnici za razvoj omrežne programske opreme Bell Atlantic Networked Desktop Solutions usmerjal razvoj novih telekomunikacijskih aplikacij.

Baum je že večkrat kot gost nastopal v gospodarskih oddajah televizijskih mrež CNN in CNBC. Med drugim je bil gostujoči profesor na inštitutu Entrepreneur of the Year(R) in je svetovalec pri Združenju za trženje informacijskih storitev (Information Technology Services Marketing Association) ter na Univerzi Duke. Diplomiral je iz trženja na Univerzi v Baltimorju in je obiskoval program za menedžerje na Univerzi v Pennsylvanii.

U.S. Preventive Medicine je zasebno podjetje s sedežem v McKinneyju v amerški zvezni državi Teksas. Podjetje je pred kratkim vložilo pet milijonov dolarjev v prvo fazo zagona centrov za preventivno medicino po državi. Za dodatne informacije se obrnite na www.USPReventiveMedicine.com.

Multimedijske vsebine dostopne na: http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=5141274

KONTAKT:

U.S. Preventive Medicine, Inc.,

McKinney Christopher Fey, 214-288-7544

ctfey@USPreventiveMedicine.com