O-STA

Synology je predstavil SA6400


Skalabilna naprava, ki omogoča izgradnjo vrhunskega poslovnega zasebnega oblaka.

Ljubljana, 26. 1. 2023 - Synology je objavil, da je na voljo strežnik NAS Synology SA6400 z 12 ležišči za vgradnjo diskov. Naprava velja za najbolj vsestranski sistem za shranjevanje nestrukturiranih podatkov v ponudbi. Zasnovan je tako, da podjetjem in velikim studiem zagotavlja bliskovito hitre prenose podatkov in možnost razširitve zmogljivosti hrambenega prostora.

"SA6400 je idealna naprava za shranjevanje vedno večjih količin nestrukturiranih podatkov, ki nastajajo v podjetjih," je povedal Julien Chen, produktni vodja pri Synology. "Z možnostjo hitrega prilagajanja, ko količine shranjenih podatkih naraščajo, je primeren za shranjevanje datotek ali varnostnih kopij v agilnih in dinamičnih okoljih. Podjetja so tako pripravljena na rast količine podatkov v prihodnosti."

Zmogljivost in skalabilnost - vodilna v svojem razredu

Zmogljivost hrambenega prostora je mogoče brez težav razširiti z dodajanjem do 8 razširitvenih enot RX1223RP. Sistem tako naraste na skupno 108 ležišč za vgradnjo diskov, kar pomeni, da je skupni prostor za shranjevanje lahko večji kot 1,9 petabajtov - 9-krat več od prvotne zmogljivosti.

S hitrostjo prenosa podatkov z več kot 6.500/4.000 MB/s zaporednega branja/pisanja1 SA6400 zagotavlja nemoteno delovanje tudi v najzahtevnejših scenarijih, vključno s podatkovnimi centri v večjih podjetjih, velikimi produkcijskimi studii in uporabo v maloprodajnem ali gostinskem sektorju.

Če uporabniki potrebujejo podporo za še večje število hkratnih prenosov ali za upravljanje zahtevnih specializiranih aplikacij, lahko zmogljivosti naprave še dodatno povečajo z nadgradnjo vgrajenega 10GbE omrežja na 25 ali celo 40GbE.2

Prilagodljivo upravljanje z datotekami

Celovita podpora za File in Block protokole omogoča dostop do virov podjetja prek lokalnega omrežja ali VPN, z upravljanjem privilegijev dostopa, ki je z integracijo Active Directory/LDAP enostavno.

Rešitev za upravljanje in skupno rabo datotek Synology Drive omogoča organizacijam ustvariti zasebni oblak, ki ga lahko delovne skupine izkoristijo za varen dostop do datotek, jih urejajo in delijo z natančnimi nastavitvami dovoljenj za največjo varnost in skladnost.

Integracija z oblakom - bodisi s Synologyjevo lastno shrambo C2 Storage ali z drugimi ponudniki storitev v oblaku- omogoča učinkovito sinhronizacijo datotek med spletnimi mesti za razpršene delovne skupine ali podjetja, ki imajo več lokacij in eno središčno točko organizacije.

Centralizirano varovanje podatkov za celotno infrastrukturo

Zaradi nenehnih groženj kibernetski varnosti je bolj kot kadarkoli potrebno ohranjanje zaščitenih in dostopnih kritičnih podatkov in storitev..

Synologyjev paket za zaščito podatkov in naprav uporabnikov Active Backup Suite omogoča varnostno kopiranje naprav Windows, Linux in macOS, navideznih računalnikov Hyper-V/VMware in računov Microsoft 365/Google Workspace na SA6400 in hitro obnovitev, ko je to potrebno.

SA6400 vključuje tudi storitve varnostnega kopiranja podatkov, posnetkov stanja (Snapshot) in samodejne replikacije za zaščito map in LUN-ov v skupni rabi. Tako ustvarjene datoteke lahko shrani na dodatne sisteme Synology ali v oblačne storitve, v skladu s pravilom varnostnega kopiranja 3-2-1.

Razpoložljivost storitve je mogoče povečati s storitvijo Synology High Availability (SHA), katere naloga je združevanje enakih enot v aktivno/pasivno gručo, ki zagotavlja samodejni preklop delovanja na nadomestno napravo v primeru nepričakovanega izpada glavne naprave.

Zmogljiva in vsestranska platforma za poslovne aplikacije

Bogat nabor stroškovno učinkovitih rešitev je na voljo znotraj operacijskega sistema Synology DSM z uporabo centra za prenos.

Poslovne aplikacije, ki so na voljo, vključujejo popolno zbirko orodij za upravljanje datotek in produktivnost, ki jih delovne skupine lahko izkoristijo za izboljšanje sodelovanja. Brezplačni poštni strežnik omogoča postavitev zasebne poštne rešitve s 100-odstotnim lastništvom podatkov, na voljo je pa tudi platforma za sporočanje z vsemi funkcijami za priročnejšo in varnejšo komunikacijo.

Kontejnerje Docker in virtualne računalnike je mogoče zagnati na SA6400 s pomočjo rešitev Docker ali Synology Virtual Machine Manager (VMM) - hipervizorja za virtualizirane različice Windows®, Linux® in DSM - za varno testiranje in ocenjevanje aplikacij.

Dosegljivost

SA6400 in RX1223RP sta že na voljo pri lokalnih zastopniki podjetja Synology v Sloveniji. Za več informacij kliknite na spletno stran podjetja Xenon forte d.o.o..

Več podatkov o napravah NAS Synology.

1. Podatki o zmogljivosti so pridobljeni z internim testiranjem družbe Synology. Dejanska zmogljivost se lahko razlikuje glede na testno okolje, uporabo in konfiguracijo. Za več informacij glejte tabele učinkovitosti.

2. Preverite seznam združljivosti za najnovejši seznam združljivih omrežnih kartic.

#

O podjetju Synology Inc.

Synology je predan izkoriščanju prednosti, ki jih ponuja razvoj sodobnih tehnologij in tako odločen omogočiti podjetjem in domačim uporabnikom zanesljiv in dostopen način za centralizacijo hrambe podatkov, poenostavljenega varnostnega kopiranja podatkov, pošiljanja in sinhronizacije datotek preko različnih platform in nemotenega dostopa do podatkov. Cilj podjetja Synology je zagotavljanje izdelkov z naprednimi lastnostmi in najboljšimi storitvami za uporabnike v svojem razredu.

O podjetju Xenon forte d.o.o.

Podjetje Xenon forte sodeluje s podjetjem Synology že od leta 2009 ter skrbi za distribucijo, promocijo in tehnično podporo Synology NAS strežnikov v Sloveniji. Poleg tega pa je Xenon forte dolgoletni partner podjetja Kyocera Document Solutions, ki je proizvajalec tiskalniških naprav in ponudnik rešitev za upravljanje z dokumenti. Xenon forte s Kyocero sodeluje že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Synology in Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij.

Kontakt:

Tomaž Zajc, vodja marketinga

Xenon forte d.o.o.

Letališka cesta 29, Ljubljana

Tel: (01) 5484 812

E-pošta: tomaz@xenon-forte.si