O-STA

HighRadius je za leto 2022 objavil rekordno rast

Baza strank se je v primerjavi s predhodnim letom povečala za 24 % na več kot 800 strank, ki s programsko opremo Autonomous Finance podjetja HighRadius vsako leto obdelajo za 7,7 bilijona dolarjev finančnih transakcij

HOUSTON--(BUSINESS WIRE)-- HighRadius, vodilni svetovni ponudnik platform Autonomous Finance za finančne direktorje, je objavil rekordno uspešnost v letu 2022.

Rast in prisvojitev strank

  • Baza strank se je v primerjavi z lanskim letom povečala za 24 % na več kot 800 strank, med katerimi jih je več kot 200 uvrščeno na lestvico Forbes Global 2000.

  • Dokončanih je bilo več kot 2400 projektov finančnega preoblikovanja v okviru procesov Order-to-Cash (od oddaje naročila do poravnave plačila), Treasury (blagajna) in Record-to-Report (od zapisa do poročila).

  • Obdelanih je bilo za 7,7 bilijona dolarjev finančnih transakcij, kar predstavlja 65 %- povečanje v primerjavi s predhodnim letom.

  • Baza strank srednjega tržnega razreda se je povečala za 43 %, kar pomeni za več kot 100 strank.

Upravljanje produkta

  • Gartner je imenoval HighRadius za vodilno podjetje na področju procesa Invoice-to-Cash (od generiranja računa do poravnave plačila) v svojem prvem poročilu Magic Quadrant.

  • IDC je HighRadius že drugo leto zapored označil za vodilnega na trgu programske opreme za terjatve tako za podjetja kot za srednji tržni razred.

  • Predstavljena je bila ponudba avtonomnega računovodstva za avtomatizacijo procesa Record-to-Report (od zapisa do poročila).

Globalna širitev

  • Število strank zunaj Severne Amerike se je povečalo za več kot 26 %, predvsem s strankami iz Evrope in azijsko-pacifiške regije.

  • Na Poljskem smo odprli peto evropsko pisarno in hkrati povečali število zaposlenih za 28 % v Londonu, Amsterdamu, Frankfurtu in Parizu.

O korporaciji HighRadius

HighRadius ponuja programsko opremo Autonomous Software v oblaku za finančne direktorje. Več kot 800 vodilnih svetovnih podjetij je s pomočjo podjetja HighRadius preoblikovalo svoje procese Order-to-Cash (od oddaje naročila do poravnave plačila), Treasury (blagajna) in Record-to-Report (od zapisa do poročila). Med strankami so 3M, Anheuser-Busch InBev, Sanofi, Engie GBS Solutions, Kellogg Company, Danone, Hershey's in mnogi drugi.

Autonomous Software je programska oprema, ki temelji na podatkih in nenehno prilagaja svoje vedenje spreminjajočim se osnovnim transakcijskim podatkom. Prinaša sodobne zmožnosti digitalne preobrazbe, kot so umetna inteligenca, avtomatizacija robotskih procesov, obdelava naravnega jezika in povezani delovni prostori kot že pripravljene funkcije za področje financ in računovodstva.

Kliknite tukaj, če si želite ogledati, kako deluje programska oprema Autonomous Software.

Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoc in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.

Na voljo so fotografije/večpredstavnostno gradivo: https://www.businesswire.com/news/home/20230214005144/en/

Kontaktni podatki

+44 (0) 203 997 9400

Vir: HighRadius Corporation