O-STA

Mary Kay Inc. imenovala Sheryl Adkins-Green za direktorico za izkušnje

DALLAS-(BUSINESS WIRE)-- Družba Mary Kay Inc., ki se ukvarja z ikonično lepoto in podjetništvom, je danes objavila imenovanje Sheryl Adkins-Green za direktorico za izkušnje. V novi vlogi bo Adkins-Green s 360-stopinjsko integrirano uporabniško izkušnjo podpirala uspešnost poslovanja milijonov neodvisnih lepotnih svetovalcev.

"Pri družbi Mary Kay ni nič pomembnejšega kot nagrajujoča izkušnja za naše neodvisne lepotne svetovalce in njihove stranke," je dejal Nathan Moore, predsednik globalne prodaje in trženja pri družbi Mary Kay. "Sheryl je po zaslugi izkušenj, ki jih ima kot tržnica, ki na prvo mesto postavlja stranko s poudarkom na neprimerljivi storitvi, idealna za našo direktorico za izkušnje. Nadvse se veseli priložnosti pri družbi Mary Kay in navdušeni smo nad tem, kako bo njena globalna strategija še naprej spreminjala življenja žensk po vsem svetu."

Adkins-Green, ki je pri družbi Mary Kay od leta 2009, je bila pred tem direktorica marketinga. Še naprej bo vodila oddelek za globalno izkušnjo blagovnih znamk in interno kreativno agencijo podjetja, ki ustvarja trženjske kampanje, večpredstavnostne oblikovne vsebine, vsebine za družbene medije in integrirane digitalne komunikacije, ki neodvisnim prodajalcem omogočajo, da svojim strankam zagotavljajo prilagojene lepotne izkušnje in storitve po meri. Z združevanjem raziskav, analitike podatkov in napovedi trendov bosta Adkins-Green in njena ekipa predvideli potrebe in pričakovanja neodvisnih lepotnih svetovalcev in njihovih strank v več kot 35 državah.

"Mary Kay Ash je vedno govorila: 'Predstavljajte si vsako osebo z nevidnim znakom okoli vratu, na katerem piše Daj mi občutek pomembnosti'," je dejala Adkins-Green. "To bo moja mantra, ko bom prevzela to razburljivo novo vlogo."

Adkins-Green ima pomembne izkušnje na področju strateškega načrtovanja, poslovnega razvoja in korporativnih partnerstev. Preden se je pridružila družbi Mary Kay, je Sheryl opravljala vodstvene funkcije v podjetjih Alberto-Culver, Cadbury-Schweppes, Citigroup in Kraft Foods. Na univerzi v Wisconsinu je z odliko diplomirala iz maloprodaje in magistrirala iz poslovne administracije na Harvard Business School. Ker je tesno povezana s poslanstvom družbe Mary Kay, ki je bogatenje življenja žensk in njihovih družin, je dejavno vključena v skupnost prek fundacije Mary Kay Ash Foundation℠, katere poslanstvo je dvojno: iskanje zdravil za raka, ki prizadene ženske, in odpravljanje nasilja nad ženskami.

O družbi Mary Kay

Mary Kay Ash, ena prvih žensk, ki je presegla običajno točko kariernega razvoja žensk in "razbila stekleni strop", je leta 1963 ustanovila svoje sanjsko kozmetično podjetje z enim samim ciljem: obogatiti življenje žensk. Te sanje so se razvile v več milijard dolarjev vredno podjetje z milijoni neodvisnih članov prodajnih služb v skoraj 35 državah. Kot družba za razvoj podjetništva si Mary Kay prizadeva opolnomočiti ženske na njihovi poti z izobraževanjem, mentorstvom, zagovorništvom, mreženjem in inovacijami. Družba Mary Kay je predana vlaganju v znanost o lepoti in proizvodnji vrhunskih izdelkov za nego kože, ličil, prehranskih dopolnil in dišav. Družba Mary Kay verjame, da danes bogati življenja za trajnostni jutri, in sodeluje z organizacijami z vsega sveta, ki spodbujajo poslovno odličnost, podpirajo raziskave raka, spodbujajo enakost spolov, ščitijo žrtve nasilja v družini, lepšajo naše skupnosti in spodbujajo otroke, da sledijo svojim sanjam. Izvedite več na marykayglobal.com, poiščite nas na Facebooku, Instagramu in LinkedInu ali nas spremljajte na Twitterju.

Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoc in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.

Na voljo so fotografije/večpredstavnostno gradivo: https://www.businesswire.com/news/home/20230214005743/en/

Kontaktni podatki

Mary Kay Inc. Služba za korporativno komuniciranje
marykay.com/newsroom
972.687.5332 or media@mkcorp.com


Vir: Mary Kay Inc.