O-STA

Selligent bo svoj CRM usposobil z VoIP storitvami iz LignUpu; Evropski ponudnik CRM rešitev je usposobil svoje aplikacije z internetnimi glasovnimi storitvami VoIP z uporabo LignUpove CTI platforme

GOSSELIES, Belgija in LONDON, Velika Britanija --(BUSINESS WIRE)- 15. maja, 2006-- Selligent, vodilni evropski ponudnik sistemov za urejanje vsebin, je sporočil, da je sklenil partnerstvo, s pomočjo katerega bo komunikacijsko platformo podjetja LignUp integriral v Selligentove rešitve za podjetniško in internetno upravljanje odnosa s strankami in ponudil rešitve za poslovanje s pomočjo komunikacije (communications-enabled business process - CEBP). Kombinirana ponudba bo strankam Selligenta omogočila z internetnimi glasovnimi storitvami podprt sistem za urejanje vsebin, ki bo osnovan na platformi LignUp.

Selligentove rešitve za sisteme za urejanje vsebin so oblikovane tako, da od začetka do konca učinkovito in donosno podpirajo vse faze interakcije s stranko. Združuje napredne spletne aplikacije za prodajo, trženje in podporo strankam z visokozmogljivim podpornim centrom ter upravljanjem vsebin, dokumentov in analitskih aplikacij.

"Z neposredno integracijo komunikacijske funkcije z aplikacijami, ki poganjajo produktivnost in ohranjajo stike s strankami imajo organizacije boljšo možnost za zaznavanje sprememb v poslovnem okolju in prilagajanje na le te," je povedal Steve Blood, podpredsednik uprave Gartner Inc, ki je odgovoren za razvoj.

Fleksibilna komunikacijska platforma za strežnike iz podjetja LignUp omogoča uporabo naslednje generacije CTI z uporabo standardnega protokola za začetek seje (SIP) in tehnologije XML za zmanjšanje časa in stroškov integracije. Platforma tako omogoča neodvisnim prodajalcem programske opreme in ponudnikom storitev na zahtevo, kot so Selligent, da enostavno in hitro izdelajo specializirane aplikacije za telefonijo IP ali pa vgradijo glasovne komponente v obstoječe aplikacije in storitve.

"Integracija platforme iz podjetja LignUp z našimi aplikacijami CRM podjetjem omogočajo uporabo internetnih glasovnih storitev VoIP za izboljšanje stikov s strankami," je povedal izvršni direktor podjetja Selligent Andrc Lejeune. "Komponente IP telefonije imajo dodano vrednost za naše stranke, kar jim omogoča izdelavo boljših storitev in posledično rast."

"Podjetja vseskozi iščejo nove načine za pridobitev konkurenčne prednosti v stikih s strankami," je povedal Kevin Nethercott, predsednik uprave podjetja LignUp. "Selligent je dokaz, da imajo CRM storitve na osnovi VoIP prednosti, ki izboljšajo produktivnost in učinkovitost komercialistov."

Selligent bo začel nuditi storitve na osnovi platforme LignUp proti konce leta 2006 kot del naslednje generacije storitev.

O podjetju Selligent

Selligent je mednarodno podjetje, specializirano za izboljšavo prodaje, trženja in stikov z strankami. Uspeh rešitev, ki jih ponuja podjetje Selligent 62,500 strankam temelji na ustreznem usposabljanju strank med uvedbo in izredni fleksibilnosti konfiguracij spletnih aplikacij. Zaradi tega je zagotovljeno hitro poplačilo investicije in zmanjšanje stroškov obratovanja. Posledično je Selligentu uspelo ohraniti 87% svojih strank v preteklih 10 letih, kar je največ v tem segmentu.

O LignUp Corporation

LignUp Corporation ponuja zmogljivo platformo za komunikacijo preko interneta, ki vsebuje gostujoče telefonijo, glasovno pošto, enotno poročanje, samodejnega pomočnika ter ostale spletne aplikacije. Programska oprema je izdelana na platformi SIP in jo poganja klicni center LignUp Call Copntrol XML (CCTRL) in center za nadzor za medijskimi vsebinami LignUp Media Control XML (MCTRL). Programje omogoča integratorjem rešitev in ponudnikom storitev hitre in enostavno ustvarjanje edinstvenih in visoko profitnih aplikacij in storitev glasovnih komunikacij preko interneta. Že preverjeno komunikacijsko platformo LignUp Communications Platform danes uporablja že preko 150 organizacij po celotnem svetu. Njen distributer na Japonskem je SkyWave ter njegovi partnerji Hitachi IT, NEC-SI in Net One Systems. LignUp je uvrščen na Pulverjevo lestvico stotih vodilnih podjetij za glasovno komunikacijo preko interneta, ter je dobil tudi nagrado za inovacije TMC Labs Innovation in nagrado za odličnost EuroStart Channel Excellence Award. Podjetje s sedežem v silicijevi dolini ima pisarne v Salt Lake Cityju, Londonu in Tokiju. Za več podatkov obiščite www.LignUp.com.

Za LignUp Corporation

Andy Bray,

+44(0)1372465020

andy.bray@lignup.com

ali

Za Selligent SA

Patricia Duponcheel,

+32 71 25 80 97

patricia.duponcheel@selligent.com