O-STA

Opatija - popolna spomladanska sprostitev v raju Mediterana

Hrvaška obala je lepa v vseh letnih časih, marsikomu pa je najlepša spomladi. To je čas, ko si narava nadene pisane barve, razveseljujejo nas prijetnejše temperature, v teh šarmantnih mestecih se počasi začne prebujati življenje. To spomladansko vzdušje je tako nalezljivo, da kar vabi na prijeten, sproščujoči oddih na morju. Če spadate še med tiste vrste ljudi, ki si radi vzamejo čas zase, poskrbijo za svoje dobro počutje in pravo mero aktivnosti, je začetek pomladi idealna priložnost, da to storite. Sprehodite se na svežem morskem zraku, uživajte v mediteranski kulinariki ali pa si privoščite popolno spomladansko wellness razvajanje. Mediteran lahko odkrijete kar skozi Opatijo in tako občutite čarovnijo morja, gastronomije in edinstvenega načina življenja.

Slikovit razgled in zdrav morski zrak ...

... sta gotovo učinkovit recept za sprostitev, regeneracijo in krepitev vašega telesa. Mestece Opatija, ki je le poldrugo uro oddaljeno od Ljubljane, se ponaša s čudovitimi parki in sprehajališči, ki se vijejo mimo očarljivih zalivov in ponujajo prekrasne razglede. Ena izmed najlepših sprehajalnih poti - Lungomare - je bila zgrajena že konec 19. stoletja, dolga je 12 kilometrov in se razteza od Voloskega do Lovrana. Pri gradnji te posebne poti so sodelovali tudi zdravniki, zato sprehod po njej še dodatno vpliva na dobro počutje in prispeva k preventivi različnih bolezni.

Popolni pobeg v kulinarično oazo

Opatija je raj za gurmane in vse bolj priljubljena gastronomska destinacija. Šparglji, češnje, morske specialitete - same dobrote, ki bodo brez dvoma zadovoljile vaše brbončice. Opatijske restavracije slovijo po raznoliki ponudbi vrhunskih jedi, ki tradicijo znajo oplemeniti s sodobnimi trendi v kulinariki, zato se boste, če ste pravi gurmani, težko izognili ponudbi, ki so jo za takšne jedce pripravili v Liburnia Hotels & Villas. Opatijski hoteli vam v primeru, da ste pripravljeni na večdnevni pobeg iz vsakdanjega življenja, poleg kulinarike ponujajo tudi počitniški odklop. Saj veste, po dobri hrani, je potreben tudi dober počitek.

5-zvezdično razvajanje za vsakogar

Ne glede na letni čas, popoln odklop, ki vključuje wellness razvajanje, še nikoli ni nikogar razočaral. Se strinjate? Potem ni razloga, da s svojim, še kako zasluženim oddihom, zavlačujete. Ravno zato so v opatijskih hotelih Ambasador in Palace Bellevue pripravili prav posebno "Wellness & Gourmet" ponudbo. Ta vključuje wellness program za pomlajevanje telesa in duha, uporabo notranjega bazena z ogrevano morsko vodo in SPA kotička, pomirjujočo masažo ter 3-hodno kosilo. Vsem tistim, ki se razkošnemu razvajanju ne boste mogli upreti in bi si želeli zase še več, pa priporočamo edinstveno SPA doživetje - "Gemology SPA Experience". Razvajali vas bodo s premium namestitvijo z nepozabnim pogledom na Kvarnerski zaliv, deležni boste VIP dobrodošlice z gin tonikom ter razvajanja v zasebnem SPA za dve osebi, ki vključuje masažo z dragimi kamni ob kozarcu penečega vina in sladkega presenečenja. Po celodnevnem raziskovanju jadranske Nice se vam bo wellness razvajanje še kako prileglo.

Čas prebujanja in navdiha je tukaj. Izkoristite ga!