O-STA

3 najboljši okusi za zimske dni

Na katere okuse pomislite, ko zunaj pada sneg, mrzle temperature pa vas preženejo v notranjost? Slasten cimet, ki se tako odlično dopolnjuje z različnimi sladicami, toplina medu, ki pričara nostalgijo otroštva, ali kaj bolj eksotičnega? V nadaljevanju predstavljamo tri slastne zimske okuse, ki si jih morate privoščiti, preden se zima prevesi v pomlad.

1001 noč

S tem aromatom v pasti lahko pripravite mlečni sladoled pravljičnega orientalskega okusa. Vsebuje namreč arome suhega sadja in mandljev, ki so kot nalašč za pobožanje premraženih brbončic.

Jabolčni štrudelj

Je še kak okus, bolj značilen za zimo, kot jabolko in cimet? Ta dekorativni sadni preliv iz jabolk in cimeta lahko uporabite tudi kot polnilo na jabolčni piti.

Vanilija extra z medom

S tem aromatom v pasti lahko pripravite mlečni sladoled z intenzivnim okusom vanilje in dodanim mletim vaniljevim strokom. Piko na i doda dekorativni preliv iz medu jantarjeve barve.

Najboljši okusi butičnega proizvajalca

Najboljše okuse boste našli pri Rokmarju, kjer poudarek dajejo na kvaliteti sestavin in enostavnosti priprave. Celotno ponudbo njihovih izdelkov najdete na njihovi spletni strani, sledite pa lahko tudi njihovemu Facebook profilu.