O-STA

Foo Fighters in Stern Pinball napovedujeta nove fliperje rock and roll

Odmevni ekskluzivni dogodek v okviru SXSW

CHICAGO-(BUSINESS WIRE)-- Družba Stern Pinball, Inc. predstavlja novo linijo fliperjev, ki so nastali v sodelovanju s skupino Foo Fighters, uvrščeno v Dvorano slavnih rock and rolla leta 2021. Fliperji Foo Fighters so na voljo v modelih Pro, Premium in Limited Edition (LE).

To sporočilo za javnost vsebuje večpredstavnostno gradivo. Oglejte si celotno sporočilo tukaj: https://www.businesswire.com/news/home/20230228005291/en/

Foo Fighters so prvič stopili na svetovni oder leta 1995 s svojim klasičnim istoimenskim prvencem. Skupina je v svoji karieri izdala 10 studijskih albumov, po vsem svetu prodala več kot 32 milijonov plošč, prejela 15 nagrad grammy, prvič prejela nagrado MTV "Global Icon" in bila leta 2021 sprejeta v Dvorano slavnih rock and rolla. Glasba skupine, ki spada med največje zvezde na svetovnih stadionih, v arenah in na festivalih, bo kmalu začela polniti igralnice in zabaviščne lokacije v obliki fliperja.

Fliperji Foo Fighters družbe Stern prinašajo koncertno izkušnjo skupine Foo Fighters, ko se igralci potopijo v epsko flipersko pustolovščino s 15 ikoničnimi skladbami, ki zajemajo obsežen katalog skupine, kot so All My Life, Best of You, Breakout, Everlong, Holding Poison, I'll Stick Around, Learn to Fly, Monkey Wrench, My Hero, Run, Something from Nothing, The Pretender, This is a Call, Times Like These in Walk.

Sternov fliper Foo Fighters, ki je nastajal več kot dve leti in pri katerem so sodelovali člani skupine Dave Grohl, Nate Mendel, Pat Smear, Chris Shiflett, Rami Jaffee in pokojni, veliki Taylor Hawkins, je vrhunski fliper - in še veliko več. Razvit je bil celoten nov univerzum z osupljivimi ročno narisanimi umetninami in animacijami po meri, vključno z "Foo Fighters Saturday Morning Action Time!"-izmišljeno TV-serijo, ki opisuje prizadevanje skupine, da reši rock and roll... IN SVET! Pridružite se skupini Foo Fighters na tej reševalni misiji, da onemogočite zlobnega, skrivnostnega nezemljana Overlorda in njegovo vojsko robotov. Preiščite zgornje igralno polje območja 51, da vdrete vanj in sprostite fliperski kaos. Skočite v kombi in se podajte na pošteno dolžnost, da rešite človeštvo pred izumrtjem in pustite, da vlada rock!

Fliperji Foo Fighters vključujejo Sternov nagrajeni sistem Insider Connected™, ki igralcem omogoča interakcijo z igro in globalnim omrežjem igralcev na različne načine. Prek storitve Insider Connected lahko igralci spremljajo napredek, pridobivajo nove dosežke za posamezno igro, sodelujejo s skupnostjo igralcev ter sodelujejo v promocijah in izzivnih nalogah. Insider Connected zagotavlja tudi nabor orodij, osredotočenih na upravljavce, ki spodbujajo igranje na lokaciji prek lestvic lokacij, gradijo zvestobo igralcev, analizirajo delovanje, izvajajo prilagoditve na daljavo in vzdržujejo naprave. Registracija za Insider Connected je na voljo na insider.sternpinball.com/.

Izjemno zbirateljska omejena izdaja, ki je omejena na 1.000 naprav na svetu, vključuje zelo zbirateljsko omejeno izdajo Expression Lighting System™. Sistem osvetlitve Expression Lighting System s 96 inteligentnimi diodami RGB omogoča nadzor celotnega barvnega spektra. Ta integrirani sistem osvetlitve igralnega polja, ki je nameščen v žepih, izrezanih v stranice ohišja, in zagotavlja barvno tematsko osvetlitev celotnega igralnega polja, je sinhroniziran s svetlobnimi predstavami po meri, posebej zasnovanimi za vsako skladbo, in se dinamično odziva na dogodke v igri. Različica LE vključuje tudi ekskluzivno barvno zrcalno hrbtno steklo, navdihnjeno z igro Rock-Battle, ekskluzivno barvno grafiko kabineta z odsevno folijo visoke ločljivosti, po meri izdelan zeleni prašno lakirani oklep fliperja z visokim sijajem Overlord, po meri izdelan spodnji lok z avtorskim podpisom, ekskluzivne notranje umetniške lopatice, izboljšan avdio sistem, anti-refleksijsko steklo fliperja, motor za tresenje, zaporedno oštevilčeno ploščico ter potrdilo o pristnosti, ki sta ga podpisala predsednik družbe Stern Gary Stern ter predsednik in izvršni direktor Seth Davis.

"V sodelovanju s skupino Foo Fighters smo ustvarili povsem novo univerzum fliperja ob neverjetni glasbi. Energija te edinstvene, hitre in tekoče igre v kombinaciji s spektakularnimi svetlobnimi šovi in osupljivimi ročno narisanimi umetninami je ustvarila vrhunsko igralno izkušnjo," je povedal Seth Davis, predsednik in izvršni direktor. "Povežite se danes in postanite junak."

Novi fliperji Foo Fighters bodo na ogled in na voljo za igranje na posebnem predstavitvenem dogodku na zabavi "The House of Internet" med dogodkom SXSW od 10. marca -12. marca v prostorih The Pershing v Austinu v Teksasu.

Cene in razpoložljivost:

Priporočena maloprodajna cena proizvajalca ("MSRP")*:

*MSRP za prodajo končnim uporabnikom v ZDA pred plačilom DDV, GST, prometnega davka, dajatev ali drugih davkov.

Izdaja Pro:

6.999 USD

Izdaja Premium:

9.699 USD

Omejena izdaja:

12.999 USD

Fliperji Foo Fighters in dodatki so zdaj na voljo pri pooblaščenih distributerjih in trgovcih fliperjev Stern po vsem svetu.

O Insider Connected

Insider Connected je celovita tehnološka pobuda za povezovanje univerzuma fliperjev Stern. Platforma je zasnovana tako, da izboljša in razširi sodelovanje igralcev z igrami v domačem in komercialnem okolju. Poleg tega profesionalnim upravljavcem fliperjev ponuja obsežen nabor orodij za spodbujanje igranja na lokaciji, krepitev zvestobe igralcev, analiziranje učinkovitosti, izvajanje prilagoditev na daljavo in vzdrževanje avtomatov.

Registracija za Insider Connected je na voljo na insider.sternpinball.com. Igralci se lahko tudi registrirajo v povezani igri s skeniranjem registracijske kode QR na napravi. Ko se igralec registrira, se mu izda edinstvena koda QR, ki se lahko uporabi za identifikacijo igralca na katerem koli priključenem fliperju Stern kjer koli na svetu. Ko igralci skenirajo v napravo, lahko spremljajo napredek, pridobivajo nove dosežke za posamezno igro sodelujejo s skupnostjo igralcev ter sodelujejo v promocijah in izzivnih nalogah.

"Insider Connected spreminja način interakcije igralcev s fliperji. Upravljavci imajo koristi od novih orodij, ki spodbujajo ponavljajoče se igranje in pomagajo vzdrževati igre na daljavo, igralci pa si lahko prislužijo posebne značke za lokacijo za zabavo," je dejal Seth Davis, predsednik in izvršni direktor družbe Stern Pinball, Inc.

O družbi Stern Pinball, Inc.

Družba Stern Pinball, Inc. ustvarja prepričljivo zabavo, ki navdihuje vseživljenjsko ljubezen do iger, vzbuja strast, spleta prijateljstva in povezuje ljudi povsod prek zabavnih, inovativnih, tehnološko naprednih iger fliperja in izkušenj. Podjetje s sedežem le nekaj minut od mednarodnega letališča O'Hare v Chicagu, v osrčju Severne Amerike, ustvarja, oblikuje, konstruira, proizvaja, trži in distribuira celotno linijo tehnološko naprednih zemeljskih in digitalnih iger pinball, delov, dodatkov in blaga. Družba Stern Pinball služi digitalnim, potrošniškim, komercialnim in podjetniškim trgom po vsem svetu.

Med zadnjimi naslovi družbe Stern Pinball so James Bond, Rush, Godzila, Mandalorian, Led Zeppelin, Maščevalci: Infinity Quest, Ninja želve, Stranger Things, Elvirina hiša groze, Jurski park, Črni vitez: Meč besa, The Munsters, The Beatles, Deadpool, Iron Maiden, Varuhi galaksije, Vojna zvezd, Aerosmith, Ghostbusters, KISS, Metallica, Igra prestolov, Živi mrtvec, Star Trek, AC/DC, Batman in Spider -Man. Širok nabor igralcev uživa v igrah Stern Pinball, od profesionalnih igralcev fliperja, ki tekmujejo na tekmovanjih z visokimi vložki po vsem svetu, do igralcev začetnikov, ki prvič odkrivajo privlačnost srebrne žogice. Če se želite pridružiti zabavi in izvedeti več, obiščite www.sternpinball.com.

Vse blagovne znamke in imena izdelkov so last njihovih podjetij.

Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoc in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.

Oglejte si izvorno različico na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20230228005291/en/

Kontaktni podatki

Zach Sharpe
zach.sharpe@sternpinball.com

Vir: Stern Pinball, Inc.