O-STA

Power Integrations bo predstavilo ključne inovacije v pretvorbi energije na PCIM Europe 2006; IC-ji poenostavljajo oblikovanje s ciljem, da bi zagotovili ustreznost s svetovno regulativo na področju energetske učinkovitosti

SAN JOSE, Calif.--(BUSINESS WIRE)�-24. maj, 2006--Power

Integrations, Inc. (Nasdaq:POWI), vodilni na področju visokonapetostnih analognih integriranih vezij za pretvorbo energije, bo predstavilo svoje najnovejše inovacije za oblikovanje energetsko učinkovitega napajanja na PCIM Europe 2006, ki bo potekalo od 30. maja do 1. junija v Nürnbergu, Nemčija. IC-ji podjetja Power Integrations uporabljajo z nagradami priznano tehnologijo ENERGY STAR EcoSmart(R) za inteligentno upravljanje napajanja in dramatično zmanjšanje porabe energije v normalnem, StandBy in neobremenjenem načinu delovanja. IC-ji podjetja poenostavljajo oblikovanje preskrbe z energijo za zagotovitev ustreznosti s celotno svetovno energetsko regulativo in naslavljajo naprave za pretvorbo energije z močjo od 1 W do 200 W.

"Proizvodi, ki vsebujejo tehnologijo EcoSmart podjetja Power Integrations, so od leta 1998 privarčevali potrošnikom in podjetjem več kot 1,6 milijarde USD v stroških elektrike," je povedal Rich Fassler, direktor za marketing v podjetju Power Integrations. "Na PCIM Europe bomo oblikovalcem pokazali, kako lahko tudi oni maksimirajo energetsko učinkovitost njihovih proizvodov z izrabo prednosti, ki jih nudi tehnologija podjetja Power Integrations."

Udeleženci PCIM lahko obiščejo razstavni prostor podjetja (#12-356) in tako izvejo več o integriranih pretvorbenih napravah za napajanje TinySwitch(R)-III, PeakSwitch(TM) in LinkSwitch(R)-XT. TinySwitch-III nadgrajuje proizvodno linijo s številnimi funkcijami TinySwitch in omogoča napajanje do 36,5 W, s čimer naslavlja širok nabor naprav z eno samo, fleksibilno rešitvijo. PeakSwitch je prvi off-line IC za pretvorbo energije, ki je namenjen za naprave, ki zahtevajo kratkotrajne vrhove do trikratne vrednosti nominalne moči. LinkSwitch-XT ponuja enostavno, stroškovno učinkovito, energetsko učinkovito rešitev za polnilce in adapterje pod 4 W, ki zahtevajo ozke izhodne karakteristike.

Obiskovalci lahko vidijo tudi demonstracijo LCD aplikacij, ki jih omogoča družina naprav DPA-Switch(R) podjetja Power Integrations, in demonstracijo tiskalnika, ki kaže skupno največjo moč, ki je na voljo v PeakSwitch. Predstavnik podjetja bo dodatno podal kratko prezentacijo, Novi IC-ji za pretvorbo energije omogočajo prenos največje moči v stroškovno učinkoviti, energetsko učinkoviti obliki, v sredo, 31. maja, ob 16.40 v PCIM Exhibit Hall 12, Booth 353.

O Power Integrations

Power Integrations, Inc. je vodilni na področju visokonapetostnih analognih integriranih vezij za pretvorbo moči. Napredna tehnologija podjetja omogoča kompaktno, energetsko učinkovito napajanje v širokem naboru AC-DC in DC-DC naprav. Energetsko učinkovita EcoSmart tehnologija podjetja, ki dramatično zniža zapravljanje energije, je potrošnikom in podjetjem po vsem svetu privarčevala 1,6 milijarde USD v njihovih stroških elektrike od svoje uvedbe v letu 1998. Za več informacij obiščite spletno stran podjetja Power Integrations, na naslovu www.powerint.com.

Za prejemanje objav podjetja Power Integrations po emailu, se registrirajte na

http://powerint.investorpass.com/irpass.asp?BzID=1306&to=ea&Nav=0&S=0&L=1. (Zaradi svoje dolžine bo morda potrebno ta naslov prekopirati v polje spletnega naslova v vašem internetnem brskalniku. Odstranite dodaten prostor, v primeru, da ta obstaja).

Power Integrations, Inc.

Nancy Renzullo,

408-414-9641 (Media)

nrenzullo@powerint.com

Joe Shiffler,

408-414-8528

(Investor)

jshiffler@powerint.com