O-STA

Objavljamo razpis za dodelitev oskrbovanih stanovanj v najem

Mestna občina Velenje je danes na svoji spletni strani www.velenje.si objavila razpis za pridobitev oskrbovanih stanovanj na Žarovi cesti 12 v najem. Objekt je v gradnji, 12 stanovanj bo vseljivih predvidoma septembra letos. Za oddajo v najem bo na voljo 12 stanovanj: 6 primernih za dve osebi v približni kvadraturi 50 m2 (veža, kuhinja z dnevnim prostorom, spalnica, kopalnica, loža) in 6 primernih za eno osebo - kvadrature med 32,8 m2 in 43,8 m2 (veža, kuhinja z dnevnim prostorom, spalnica, kopalnica, loža). Razpis bo odprt do 21. aprila.

Pogoji za pridobitev neprofitnega stanovanja in kriteriji za izbiro najemnikov so navedeni v besedilu razpisa. Vse morebitne informacije pa lahko dobite tudi pri sodelavcih stanovanjskega področja Mestne občine Velenje.

Vsa oskrbovana stanovanja bodo opremljena s kuhinjo in vgradno omaro. Stanovanjem pripada shramba. Objekt ima skupni prostor za druženje, dvigalo, toplotno podpostajo, zunanjo kolesarnico, ob stavbi je zagotovljenih 12 pripadajočih parkirnih mest, od tega sta dva predvidena za invalide.

Prosilci, ki se želijo prijaviti na razpis za dodelitev oskrbovanih stanovanj v najem, lahko dvignejo vlogo v avli Mestne občine Velenje, vsak delovni dan od 8.00 do 15.00 ure, ob sredah od 8.00 do 17.00 ure in ob petkih od 8.00 do 13.00. Vlogo, ki je objavljena tudi na naši spletni strani si lahko sami natisnejo.

Zavedamo se, da je v naši lokalni skupnosti zanimanje za oskrbovana stanovanja vedno večje, zato tudi v prihodnje načrtujemo še več takšnih stanovanj.

Prijazen pozdrav

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje