O-STA

Kateri so najbolj vroči modni trendi za letošnjo pomlad?

Pomlad že od nekdaj predstavlja čas svežine, ko se narava prebudi in zacveti v vsej svoji lepoti. Ta letni čas s seboj prinese tudi navdih za nove modne trende in željo po osvežitvi pomladne garderobe. V Europarku Maribor bodo zato prvi pomladni mesec zaključili prav z modno obarvano vsebino. Pripravljajo se namreč na predstavitev najnovejših modnih trendov za pomlad in poletje 2023, ki jo bodo modni navdušenci lahko spremljali kar virtualno.

To leto bodo v ospredju vse bolj žive barve

Stilistka in urednica revije Grazia Špela Štamol, ki je pripravila stylinge za pomladnopoletni del leta, nam je zaupala, da se v letošnjem letu počasi poslavljamo od pastelnih odtenkov in veselo pozdravljamo prihod vse bolj živih barv. Živo rožnata, rdeča, rumena, zelena ... vse te barve bodo poživile garderobo. V trend vse bolj prihajajo barvni hlačni kostimi in maksi obleke s cvetličnimi vzorci ter majhne torbice za na ramo ali okoli pasu. Da bodo ženske še bolj poudarile svoje nežnejšo plat, bodo superge počasi zamenjali sandali ali salonarji. Tako pri moških kot pri ženskah bo vse v znamenju kostimov in kompletov, pričakujemo lahko tudi jeans od glave do pet.

Modni trendi za vse priložnosti

Bliža se sezona krstov, birm in porok, zato lahko ob tej priložnosti poiščete elegantna oblačila ali dopolnite službeno garderobo z novimi kosi. Modni poznavalci oblačila kupujejo v kompletih, saj tako zagotovijo, da se barve in materiali lepo ujemajo. Poleg novih kosov izberite še kakovostno obutev in modne dodatke, ki bodo popestrili garderobo in ji dali oseben pečat. Če čas radi preživljate na prostem in se aktivno ukvarjate s športom, boste v največjem štajerskem nakupovalnem središču našli tudi široko paleto športnih oblačil in opreme. Naj gre za tek, kolesarjenje ali planinarjenje - izberite svojo najljubšo aktivnost in se podajte na prijetno vadbo v naravi.

Če svoji izbiri ne zaupate, lahko popoln modni slog poiščete na Europarkovi spletni strani in družabnih omrežjih TikTok, Instagram in Facebook.