O-STA

AMC-jeva serija Fear the Walking Dead se z zadnjo, 8. sezono vrača 15. maja

Priljubljena AMC-jeva serija Fear the Walking Dead se z zadnjo, 8. sezono vrača na male zaslone. Zadnja sezona je razdeljena na dva dela, v vsakem je po šest epizod. Prvo od šestih epizod prvega dela sezone bomo v Sloveniji lahko spremljali že v ponedeljek, 15. maja, ob 22.00. Zadnjih šest epizod pa lahko pričakujem v drugi polovici leta.

Video napovednik 8. sezone serije Fear the Walking Dead: https://we.tl/t-8EgIEW8c9X

Fotografije 8. Sezone serije Fear the Walking Dead: https://we.tl/t-XP9BQvmcEW

Osma sezona serije Fear the Walking Dead se začne tam, kjer se je končala sedma - prizadevanja Morgana (Lennie James) in Madison (Kim Dickens), da rešita Mo iz skrivnostne lokacije PADRE, se žal ne izidejo. Zdaj Morgan, Madison in drugi, ki sta jih pripeljala na otok, živijo na lokaciji PADRE, kjer vladajo posebna pravila. Naša junaka sta potrta in obupana. Naloga, da znova vzbudita vero v boljši svet, ki sta si jo zadala, tako pade na ramena osebe, ki sta jo Morgan in Madison sploh začela reševati - Morganove hčerke Mo. V seriji igrajo Lennie James, Kim Dickens, Colman Domingo, Danay Garcia, Austin Amelio, Christine Evangelista, Karen David, Jenna Elfman in Rubén Blades.

Prvih šest delov zadnje sezone serije Fear The Walking Dead bomo lahko v Sloveniji od 15. maja dalje spremljali vsak ponedeljek ob 22.00.

###

AMC AMC je dom nekaterih najbolj priljubljenih in priznanih televizijskih programov. Kanal, ki je bil ustanovljen iz ljubezni do velikega ustvarjanja in neverjetnih zgodb, ponuja odmevne filme in vrhunske izvirne serije. Ustvaril je nekaj izjemnih dramskih serij, ki so bile med najbolj nagrajenimi v zadnjem desetletju - med njimi sta seriji "Mad Men" in "Breaking Bad". AMC je dobitnik kar 45ih "prime time" nagrad Emmy, zbral pa je že več kot 290 nominacij za nagrado Emmy. AMC je bilo prvo kabelsko omrežje, ki je leta 2008 prejelo nagrado Emmy za izjemno dramsko serijo "Mad Men". AMCjeve izvirne serije so z Zlatim globusom nagrajena "Better Call Saul" ter serije "Fear the Walking Dead", "NOS4A2" in "The Terror".