O-STA

Obožuješ adrenalin, hitrost in zabavo? Pridi na Europarkov karting

Pridi na Europarkov karting

Ali iščete nove ideje za razburljivo zabavo in preživljanje prostega časa? Eden izmed načinov, kako se izogniti rutini in se sprostiti, je zagotovo adrenalinsko športno doživetje. V mariborskem Europarkuso zato skupaj s karting centrom Cibikart za vse ljubitelje hitrosti pripravili pravo eksplozijo adrenalina. Vsak dan od torka do nedelje se lahko na vrhnjem parkirišču nakupovalnega središča preizkusite v karting vožnji na povsem novi progi.

Svet hitrosti in adrenalina

Karting je eden izmed najbolj razburljivih športov, pri katerem lahko izkusite občutek hitrosti in dinamike, ki ju v tej kombinaciji najdete pri malokaterem športu. Med dirkalno vožnjo lahko izboljšate svoje sposobnosti za vožnjo, se na dirki spopadete s prijateljem ali preprosto uživate v zabavi z družino ali sodelavci.

Nova karting vozila in proga v Europarku

Karting center Cibikart je adrenalinske navdušence v letošnji sezoni presenetil z novimi vozili, spremenili pa so tudi stezo, na kateri lahko svoj adrenalin sproščajo vsi od 3. leta naprej. Dirkališče lahko obiščete od torka do petka med 14. in 21. uro, v soboto od 10. do 21. ure ter v nedeljo od 10. do 20. ure. Karting steza bo odprta tudi med prihajajočimi prazniki, in sicer 27. aprila ter 1. in 2. maja od 10. do 20. ure. Več informacij o ponudbi in cenah je na voljo na Europarkovi spletni strani www.europark.si. Ne glede na to, ali ste izkušeni voznik ali se boste na dirkališču preizkusili prvič, boste na karting stezi doživeli vrhunsko zabavo, ki je primerna za vse starosti.

Bližajoči prazniki so poleg zabave lepa priložnost, da si vzamete več časa za vaše najbližje, se z njimi podružite in ustvarite nepozabne spomine. Nakupovalno središče Europark Maribor zato 27. aprila ter 1. in 2. maja ne posluje.