O-STA

Poznate te prednosti sadnih dekorjev?

Vročina poletja se morda zdi še daleč, a se kljub temu nezadržno približuje. Kmalu bomo lahko uživali v sončnih dneh in lenarjenju na plaži. Pri tem pa seveda ne smemo pozabiti na osvežitev. Sadni sladoledi so sestavljeni iz različnih sestavin, ena najpomembnejših pa je sadni dekor. Z njim lahko popestrimo tudi druge sladice, saj s svojim okusom sladico povzdigne na novo raven. Še posebej slastni so Rokmarjevi sadni dekorji, ki jih proizvaja butično goriško podjetje.

Visoka vsebnost sadja

Rokmarjevi sadni dekorji se lahko pohvalijo s kar 40 % vsebnostjo sadja. Izjema je okus amarene, ki ima še večji sadni delež, in sicer 45 %. Verjetno ni treba poudarjati, kako pomemben je visok delež sadja za okus samega izdelka, saj številka govori sama zase.

Pristni okusi

Ko poskusite Rokmarjev dekor, okusite polno svežino sadja. Zaradi visoke vsebnosti sadja so sadni dekorji po okusu zelo podobni sadju, iz katerega so narejeni. To pomeni, da dodajo piko na i na sladolede, palačinke, torte in ostale sladice. Seveda pa vas ne bomo ustavili, če bi dekorje želeli jesti kar na žlico.

Široka ponudba

V Rokmarjevi ponudbi je kar 18 različnih sadnih dekorjev, in sicer amarena, amarena blend, ananas, borovnica, figa, gozdni sadeži, granatno jabolko, grozdje izabela, hruška, jabolčni štrudelj, jagoda, limeta, macedonia, malina, mango, marakuja, marelica in pomaranča. Če radi mešate okuse, pa lahko dva dekorja tudi združite in ustvarite nov edinstveni okus!

Ste že lačni?

Celotno ponudbo Rokmarjevih izdelkov najdete na njihovi spletni strani, vredno pa jih je spremljati tudi na Facebook profilu, kjer redno obveščajo o novostih in, kar je še boljše, objavljajo slike sladoleda. Za več informacij o njihovih izdelkih pa lahko pišete na njihov spletni naslov info@rokmar.si.