O-STA

Recept za najboljši sladoled z okusom čokolade in arašidov

Ljubitelji čokolade in arašidov bodo spet prišli na svoj račun. Pri goriškem podjetju Rokmar so namreč pripravili božanski recept za sladoled RISIS, v katerem se skrivata čokolada in arašidi. Če obožujete to kombinacijo okusov, ga morate poskusiti.

Za izdelavo sladoleda RISIS potrebujete:

· 1000 gramov mlečne baze

· 50 gramov aromata pesto arašidi

· 50 gramov dekorja arašidovo maslo

· 50 gramov dekorja lindi dark

Navodila za pripravo

1. Pripravimo mlečno bazo in ji dodamo aromat PESTO ARAŠIDI.

2. Pripravljen sladoled iz stroja izmečemo v predhodno ohlajeno banjico, nekoliko zgladimo in dodamo dekor ARAŠIDOVO MASLO in dekor LINDI DARK. Postopek ponavljamo do želene višine, ravno ali v hrib.

3. Zadnjo plast prelijemo z dekorjem ARAŠIDOVO MASLO in LINDI DARK.

Najboljši okusi slovenske proizvodnje

Najboljše sestavine za sladolede boste našli pri Rokmarju, kjer poudarek dajejo na kvaliteti sestavin in enostavnosti priprave. Celotno ponudbo njihovih izdelkov najdete na njihovi spletni strani, sledite pa lahko tudi njihovemu Facebook profilu.