O-STA

Synology je predstavil DiskStation DS423, preprosto rešitev za hrambo podatkov

Ljubljana, 19. 05. 2023 - Synology je predstavil DiskStation DS423 s 4 ležišči za vgradnjo diskov, najnovejši dodatek k seriji Value. Strežnik NAS predstavlja večnamensko rešitev za shranjevanje podatkov za domače uporabnike in mala podjetja.

"Kot kompaktna rešitev za shranjevanje podatkov ima DS423 vse, kar uporabniki potrebujejo," je dejal Michael Wang, produktni vodja pri Synology Inc. "Strežnik vam bo omogočil uporabo rešitve za varnostno kopiranje podatkov in upravljanje datotek ter drugih medijev, kot tudi postavitev nadzornega sistema z uporabo kamer IP za zaščito okolja."

Varen, intuitiven in učinkovit

Strežnik DS423 omogoča vgradnjo 4 diskov skupne kapacitete do 72 TB neobdelanih podatkov. Zaradi svoje velikosti in zmogljivosti je idealna izbira za podjetja, kjer zaposleni delajo na daljavo, ter mala podjetja, ki želijo konsolidirati podatke na centralizirani platformi in pridobiti dostop do ključnih aplikacij Synology za upravljanje podatkov.

DS423 deluje na operacijskem sistemu Synology DiskStation Manager (DSM) in ponuja intuitivne rešitve za organizacijo in zaščito podatkov, sodelovanje na različnih lokacijah ter zaščito prostorov z videonadzorom. DSM izkorišča napreden datotečni sistem Btrfs, ki omogoča samodejno preverjanje datotek (zaščita pred poškodbami podatkov) ter ustvarjanje trenutnih posnetkov stanja, kar uporabnikom omogoča razveljavljanje in popravljanje vseh nenamernih ali zlonamernih sprememb.

Sinhronizacija in hibridno shranjevanje

Rešitev Synology Drive omogoča dostop do orodij za upravljanje in skupno rabo datotek od koderkoli, na osebnih računalnikih, računalnikih Mac in mobilnih napravah. Podjetja, kjer zaposleni pogosto delajo iz oddaljenih lokacij ali imajo geografsko razpršene pisarne, lahko izkoristijo rešitev Drive ShareSync za sinhronizacijo podatkov med napravami Synology, nameščenimi na teh lokacijah, ter tako ohranjajo ekipe usklajene in podprte z najnovejšimi posodobitvami podatkov.

Uporabniki, ki želijo zmanjšati uporabo lokalne pasovne širine in prostora za shranjevanje, lahko to storijo s pomočjo oblačnih storitev. Synology Hybrid Share uporabnikom omogoča shranjevanje podatkov v podatkovnih centrih Synology C2, medtem ko so pogosto dostopane datoteke shranjene v predpomnilniku lokalno na sistemih Synology. Prednosti uporabe rešitve vključujejo zmanjšano kapaciteto lokalne hrambe, zanesljivo sinhronizacijo med odjemalci na več lokacijah in hiter lokalni dostop pri hitrostih lokalnega omrežje (LAN).

Več informacij o upravljanju datotek

Rešitev za upravljanje videa

Synology Surveillance Station, zmogljiva rešitev za nadzor (VMS), je zasnovana za podjetja in domače uporabnike. Rešitev uporabljajo številni uporabniki, skupaj danes varuje že več kot 500.000 nadzornih mest. Prilagodljiva podpora ONVIF in več kot 8.300 potrjenih kamer IP omogočajo preprosto namestitev in enostavno prilagajanje zahtevam vsake lokacije ter predpisom, ki veljajo na tem področju.

Uporabniki lahko s sodobnim in nastavljivim vmesnikom na DS423 preprosto nastavijo in upravljajo do 30 kamer. Vgrajene funkcije pomagajo pri šifriranju, varnostnem kopiranju in arhiviranju posnetkov ter istočasnem snemanju posnetkov v oblak z uporabo dodatne oblačne storitve C2 Surveillance. Surveillance Station je razširljiva rešitev za nadzor, ki je primerna za postavitev sistemov za nadzor vseh velikosti. Uporabna je tako v manjših podjetjih z nekaj kamerami, kot tudi za upravljanje obsežnih namestitev s tisoči naprav na več sto lokacijah.

Več informacij o Surveillance Station

Razpoložljivost

DS423 je že na voljo. Več informacij.

##

O podjetju Synology Inc.

Synology je predan izkoriščanju prednosti, ki jih ponuja razvoj sodobnih tehnologij in tako odločen omogočiti podjetjem in domačim uporabnikom zanesljiv in dostopen način za centralizacijo hrambe podatkov, poenostavljenega varnostnega kopiranja podatkov, pošiljanja in sinhronizacije datotek preko različnih platform in nemotenega dostopa do podatkov. Cilj podjetja Synology je zagotavljanje izdelkov z naprednimi lastnostmi in najboljšimi storitvami za uporabnike v svojem razredu.

O podjetju Xenon forte d.o.o.

Podjetje Xenon forte sodeluje s podjetjem Synology že od leta 2009 ter skrbi za distribucijo, promocijo in tehnično podporo Synology NAS strežnikov v Sloveniji. Poleg tega pa je Xenon forte dolgoletni partner podjetja Kyocera Document Solutions, ki je proizvajalec tiskalniških naprav in ponudnik rešitev za upravljanje z dokumenti. Xenon forte s Kyocero sodeluje že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Synology in Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij.

Kontakt:

Tomaž Zajc, vodja marketinga

Tel: (01) 5484 812

E-pošta: tomaz@xenon-forte.si

Xenon forte d.o.o.